Un vasluian a murit în urma unui accident de circulaţie provocat de un tânăr

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Vaslui şi-a pierdut viaţa, miercuri, în urma unui accident provocat de un tânăr de 18 ani. Accidentul a avut loc pe DN 15 D, la ieşirea din municipiul Vaslui către Negreşti.

09 iul. 2014, 14:47
Un vasluian a murit în urma unui accident de circulaţie provocat de un tânăr

Tânărul în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, conducea un autovehicul din direcţia Negreşti către Vaslui. La un moment dat, din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autovehiculul a lovit o cioată aflată pe partea stânga, în afara părţii carosabile, având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului şi apoi s-a răsturnat pe o parte, oprindu-se în şanţul din partea dreaptă„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Agerpres.

Vezi şi: ACCIDENT cu opt RĂNIŢI, după ce o ambulanţă cu pacienţi s-a ciocnit violent de un autoturism

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul unui pasager, în vârstă de 50 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, care se afla pe bancheta din spate a autovehiculului. Conducătorul auto şi un alt pasager au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: Şi-a văzut moartea cu ochii. Maşina unui şoferiţe, lovită în plin de tren