Un videoclip cu o femeie care cântă o melodie la metrou a devenit viral: „Cântă mai bine ca Lady Gaga”

Kevin Freshwater, un comediant britanic, a început un challange în care pune oameni de pe stradă să termine o melodie începută de el, iar de data aceasta a găsit o femeie care a şocat tot internetul. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 16:26
Un videoclip cu o femeie care cântă o melodie la metrou a devenit viral: „Cântă mai bine ca Lady Gaga”

Când Kevin a oprit-o pe Charlotte Awbery, el a îndemnat-o spunând:  „Termină versurile!” Și a început să cânte o parte din melodie, înainte de a ține microfonul în direcția ei.

În timp ce începe să cânte, Kevin se poate auzi în fundal strigând „Uau!” și a rugat-o să continue, iar ea a urcat notele şi a terminat versurile într-un mod total uimitor. 

Deși nu știa la acea vreme, Charlotte este o compozitoare şi cântăreață profesionistă, iar acum este recunoscută de un milion de oameni.

 

Videoclipul, care a fost postat pe Facebook de Kevin, a devenit viral cu peste 13 milioane de vizualizări, iar cei mai mulţi utilizatori au fost total surprinşi: „Acest bărbat a găsit într-adevăr o persoană la întâmplare pe stradă care a cântat Shallow mai bine decât a făcut-o Gaga vreodată!”

O altă persoană a spus: „Această femeie a câștigat peste 100 de mii de urmăritori peste noapte din cauza acestui videoclip viral… literalmente s-a născută o stea”.