Un yacht cât un teren de fotbal pentru o fostă Miss Marea Britanie GALERIE FOTO

Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât cheltui mai mulţi, spune o vorbă. Logic, la fel face şi cea mai bogată femeie din Marea Britanie. Fostă Miss UK, ea este acum soţia unui miliardar şi îşi permite orice moft. Chiar dacă acesta o costă 100 de milioane de lire sterline.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 08:41

Cea mai bogată femeie din Marea Britanie, fosta Miss UK Kirsty Bertarelli, acum în vârstă de 40 de ani, a ţinut morţiş să aibă un yacht uriaş. Nu chiar pe cel mai mare din lume, dar măcar pe cel mai mare construit vreodată în Marea Britanie. Evident, factura este şi ea pe măsură. Comandat în urmă cu doi ani şi construit în mare secret de Devonport Yachts, sub denumirea Project 55, yachtul denumit Vava II a costat 100 de milioane de lire.

Vava II are 96 de metri lungime, deci este mai mare decât un teren de fotbal, iar un plin de combustibil costă 250.000 de lire sterline. O nimica toată pentru fosta Miss UK şi soţul ei, magnatul  elveţian al produselor farmaceutice Ernesto Bertarelli (46 de ani), a cărui avere este estimată la 6,8 miliarde de lire sterline, potrivit Daily Mail.

Construit de 200 de oameni, Vava II este de două ori mai mare decât cel deţinut anterior de soţii Bertarelli şi a atras o mulţime de priviri vineri, când a plecat spre Caraibe.

Proiectat de Redman Whiteley Dixon, la exterior, şi decorat de Remi Tessier, Vava II are şase punţi, iar la bordul său se află patru bărci care să transporte pasagerii la ţărm şi înapoi, un club acoperit, piscină, heliport şi mai multe dormitoare luxoase pentru oaspeţi.