Un zgârie-nori din Hong Kong a luat foc. Imagini de la focul care a cuprins clădirea de 42 de etaje VIDEO

Un zgârie-nori aflat în construcție din Hong Kong a fost cuprins de flăcări joi seara târziu, mobilizând un contingent mare de pompieri, potrivit autorităților din oraș, citate de Reuters.

03 mart. 2023, 08:37
Un zgârie-nori din Hong Kong a luat foc. Imagini de la focul care a cuprins clădirea de 42 de etaje VIDEO

Un zgârie-nori de 42 de etaje, aflat în construcție, din orașul Hong Kong a fost cuprins de flăcări joi seara, relatează The Guardian. Incendiul a izbucnit la ora 23:11 (15:11 GMT) în Tsim Sha Tsui, un cartier comercial și turistic aglomerat de pe malul mării.

Şantierul de construcţie al unui zgârie-nori din Hong Kong a fost cuprins de un incendiu joi noaptea, mobilizând un important contingent de pompieri, potrivit autorităţilor oraşului, relatează AFP.

Stare de urgenţă, un nou cutremur devastator vineri dimineaţă

Incendiul a izbucnit la ora locală 23.11 (16.11, ora României), în Tsim Sha Tsui, un cartier comerical şi turistic foarte frecventat, pe faleză, potrivit News.ro.

Nicio victimă nu a fost semnalată în noaptea de joi spre vineri, potrivit Guvernului. Flăcări au fost observate mai întâi în apropierea unei schele, la vârful clădirii.

Sinistrul ea vizibil din port şi arunca cenuşă pe străzile din apropiere.

Incendiu într-un bloc din Constanţa. Locatarii au fost evacuaţi pe geam pe scară de pompieri / VIDEO

O oră mai târziu, incendiul a cuprins întreaga clădire aflată în construcţie şi cobora către stradă – pe care s-au adunat sute de persoane.

În imobilul de 42 de etaje aflat în construcţie urma să funcţioneze un hotel şi Mariners’ Club, potrivit site-ului promotorului său imobiliar, Empire Group.