Incendiu într-un bloc din Constanţa. Locatarii au fost evacuaţi pe geam pe scară de pompieri / VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, la un bloc din municipiul Constanţa. Mai mulți locatari au fost salvați de pompieri pe geam cu autoscara. Unii dintre ei au suferit atacuri de panică.

02 mart. 2023, 13:17
Incendiu într-un bloc din Constanţa. Locatarii au fost evacuaţi pe geam pe scară de pompieri / VIDEO

Focul s-a aprins într-un apartament de la etajul 2 al blocului din Constanța. Vecinii povestesc că au auzit o bubuitură, iar fumul gros a inundat apoi tot blocul. Pompierii au fost chemați de urgență. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, autospeciala de transport victime multiple şi un echipaj SMURD. Au fost evacuate 16 persoane, dintre care 12 adulţi şi patru copii. De asemenea, au fost salvate şi trei animale de companie.

Citește și: Autobuz cu muncitori izbit violent de o mașină. Mai multe persoane au ajuns la spital

Pompierii au salvat cu autoscara o femeie care locuia la etajul 4 și un copil de la etajul 3. În total 12 adulți și 4 copii au avut nevoie de ajutorul pompierilor. Restul locatarilor s-au autoevacuat.

Citește și: Momentul dramatic al ciocnirii celor două trenuri din Grecia. Bilanțul a ajuns la 38 de morți. Mărturiile terifiante ale supraviețuitorilor – VIDEO

Locatarii cu atacuri de panică au primit îngrijiri medicale la fața locului.