Un zoofil din SUA se apără invocând Constituţia. Vezi cum îşi justifică pasiunea pentru animale

Un american pus sub acuzare după ce a făcut sex cu o măgăriţă pitică şi-a construit o apărare incredibilă, afirmând că este protejat de Constituţia Statelor Unite ale Americii şi că nimeni nu îi poate spune cu cine să întreţină relaţii sexuale.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 11:13
Un zoofil din SUA se apără invocând Constituţia. Vezi cum îşi justifică pasiunea pentru animale

Carlos Romero este acuzat de zoofilie, după ce a fost surprins în timp ce făcea sex cu un măgar pitic pe nume Doodle. Urmând să fie judecat, Romero, împreună cu avocaţii săi, îşi bazează apărarea pe faptul că legea anti-bestialitate din Florida îi îngrădeşte acuzatului „libertatea personală şi autonomia în privinţa activităţilor intime private” şi drepturi prevăzute de Al Patrulea Amendament din Constituţia SUA.

Cu alte cuvinte, Romero subliniază, cu sprijinul avocaţilor, că este dreptul lui constituţional să întreţină raporturi sexuale cu oricine doreşte, inclusiv cu un animal, şi că nimeni nu îi poate îngrădi această libertate.

Carlos Romero a fost reclamat la poliţie de un martor care l-a văzut „cu pantalonii în vine în spatele măgarului”. Audiat de detectivi, bărbatul a recunoscut că, atunci când măgăriţa este în călduri are obiceiul să o ţină de coamă şi să se masturbeze lângă ea, deoarece „îi place să-i simtă părul pe organele lui genitale”.

În apărarea lui Carlos Romero a sărit şi un reprezentant al unei asociaţii care îi apără pe zoofili, ZETA, precizând că aceştia nu fac rău animalelor, ci le iubesc şi le văd ca pe nişte parteneri de viaţă.