Una caldă, una rece pentru familia Becali. Un membru al „clanului” începe anul mai bogat cu 13 milioane euro

Gigi Becali va avea parte, în sfârşit, de o veste bună la începutul anului. Nepotul său, Vasile Geambazi, va primi 13 milioane de euro, o primă tranşă din despăgubirile de la stat pentru un teren. Nepotul omului de afaceri are de primit în total 65 de milioane de euro.

26 dec. 2013, 09:57

Vasile Geambazi va primi la începutul anului 13 milioane de euro, potrivit cancan.ro. În spatele acestei afaceri s-a aflat la început Gigi Becali. În 2006, el a cumpărat drepturile litigioase pentru un teren situat în Voluntari, pentru care a plătit un milion de euro. Trei ani mai târziu, patronul Stelei a vândut drepturile litigioase nepotului său, pentru 100 de mii de euro.

La scurt timp, Geambazi a depus cerere către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprie­tăţilor (ANRP) să fie despăgubit pentru aceste drepturi litigioase. Vasile Geambazi s-a judecat o bună perioadă de timp pentru a primi despăgubiri, iar într-un final instanţa i-a dat câştig de cauză. Astfel, ANRP a fost obligată de Curtea Supremă să plătească în total 65 de milioane de euro.