Una din cele mai sexy prezentatoare a născut

Roxana Vaşniuc a născut duminică prin cezariană la Spitalul Universitar din capitală.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 18:50
Una din cele mai sexy prezentatoare a născut

Roxana Vaşniuc a născut duminică prin cezariană, după ce vedeta a dus sarcina la termen.

Prezentatoarea TV Roxana Vasniuc a ajuns de urgenta la spital chiar in noaptea de Inviere, acuzand contractii puternice. Ca să-i protejeze bebeluşul, care încă nu a ajuns la o greutate corespunzătoare, specialistul care îi urmăreşte sarcina încearcă să amâne cât mai mult momentul naşterii.

„Durerile au început în noaptea de Înviere. De atunci sunt internată. Nu am mai ajuns la biserică. A venit iubitul meu şi mi-a adus lumină sfântă la spital. Acum sunt un pic mai bine, dar îmi este teamă să nu nasc înainte de termenul stabilit de medici. Am intrat în luna a noua de sarcină, dar medicii au spus că ar fi mai bine ca bebeluşul să mai stea o săptămână în pântece ca să ia mai în greutate şi să se dezvolte. Conform ecografiilor, fetiţa are undeva la 2.700 gr., iar sarcina are 38 de săptămâni. Sper să rezist şi să trecem cu bine peste acest moment”, declara pentru Click! îngrijorata viitoarea mămică la acel moment.

În ultimul an, prezentatoarea Roxana Vaşniuc a trecut prin stări diferite. Dacă totul a început cu relaţia dintre ea şi un tânăr om de afaceri, lucrurile apoi au evoluat, cei doi îndrăgostiţi aflând că vor deveni părinţi, iar finalul a fost cu adevărat special, şi asta pentru că iubitul ei a cerut-o de soţie.

O cunoscută prezentatoare TV însărcinată în opt luni, de URGENŢĂ la spital

Deşi cererea a avut loc în vila din Popesti Leordeni, unde locuiesc împreună, Roxana Vasniuc a declarat pentru CanCan.ro că momentul a fost unul extrem de emoţionant şi că nu şi-a putut conteni lacrimile: 

„Nu mă aşteptam, sinceră să fiu. Iubitul meu s-a pus în genunchi, a scos inelul şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui. Am acceptat imediat, însă îmi tremurau picioarele şi nu mi-am putut stăpâni emoţiile.

Sunt convinsă că Ionuţ este iubirea vieţii mele, bărbatul lângă care am să rămân toată viaţa. Ne dorim cât mai mulţi copii. Nu am să îmi neglijez cariera, chiar dacă am să devin mamă şi sotţe. Am să fac în continuare ceea ce îmi place, pentru că asta mă îndeplineşte, mă face fericită. O femeie puternică şi hotărâtă le poate îmbina pe toate”, a declarat Roxana Vaşniuc.

Citeşte şi  O cunoscută PREZENTATOARE TV şi-a ARĂTAT lenjeria INTIMĂ în MALL! Imagini XXX FOTO