Una dintre cele mai frumoase femei din lume, testată pozitiv cu Covid-19. Soţul şi fetiţa au fost, de asemenea, infectaţi

Vestea că una dintre cele mai frumoase femei din lume a fost testată pozitiv cu COVID-19 a făcut înconjurul lumii. Nu doar vedeta a fost infectată cu virusl ucigaş, ci şi soţul, dar şi fetiţa lor.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 12:55

Fosta Miss World, Aishwarya Rai Bachchanîn vârstă de 46 de ani, a fost testată pozitiv cu noul virus ucigaş. Mai mulţi membri din familia vedetei au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar printre aceştia se numără soţul şi socrul ei. Cei doi au fost şi ei testaţi pozitiv cu COVID-19, iar în prezent se află în internare la spital. Potrivit oficialilor din India, din fericire cei doi se află într-o stare stabilă.

Nici fiica actriţei, în vârstă de 8 ani, nu a scăpat de infectare, dar, din fericire, este asimptomatică şi se află în autoizolare la domiciliu alături de mama ei. 

Citeşte şi: Cea mai frumoasă femeie din lume, apariţie uimitoare la Cannes FOTO

Aishwarya şi Aaradhya au fost testate pozitiv cu COVID-19. Vor rămâne în izolare la domiciliu”, a scris soţul actriţei pe Twitter. ”Restul familiei, inclusiv mama mea, a fost testată negativ. Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune”, a continuat actorul. ”Eu şi tatăl meu rămânem în spital până când medicii vor decide externarea. Aveţi grijă de voi şi fiţi precauţi. Vă rog să urmaţi regulile!”, a spus soţul celei mai frumoase femei din lume.

Aishwarya Rai Bachchan a câştigat celebrul concurs de frumuseţe Miss World în anul 1994.