Una dintre cele mai iubite artiste a primit inelul de logodnă şi a spus DA: Port pe deget culoarea iubirii noastre

Lora și Ionuț Ghenu sunt în al nouălea cer și au ținut să știe toată lumea asta. De curând, artista a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu inelul de logodnă primit de la iubitul ei. Cântăreaţa se pare că a fost cerută pentru a doua oară de soţie şi a zis DA.

RomaniaTV.net
09 mart. 2017, 20:36

„Asa s-a gandit el, sa ma mai ceara o data.. si eu sa port pe deget culoarea iubirii noastre.  #DA #atatdefericita #iubireamea #his #hers #liveyourlove”, a scris Lora pe pagina de Instagram.

Vezi si: Lora şi Ionuţ Ghenu, poză intimă în pat FOTO

Şi fostul soţ al Lorei pare că a trecut peste divorţ. În vacanţa pe care a petrecut-o recent în America alături de iubita sa, Mădălina Drăghia, actorul Dan Badea şi-a luat inima în dinţi şi şi-a cerut partenera de soţie. A primit un mare „da”, aşa că cei doi s-au pus pe pregătiri.

Dan Badea s-a despărţit de Lora la doar doi ani de la căsătorie. Comediantul şi cântăreaţa au divorţat la comun acord la notar, în 2014, dar actorul a anunţat recent că se însoară din nou şi a stabilit şi data evenimentului. Aleasa lui este o tânără blondă pe care a cerut-o de nevastă la Las Vegas.

„Nunta va avea loc la 2 septembrie. Va fi mare. Chemăm în jur de 200 de persoane. Toate rudele noastre şi prietenii”, a spus Dan Badea la X-tra Night Show de la Antena 1.

Potrivit click.ro, comediantul a spus că s-a plimbat toată vacanţa din America cu inelul în buzunar şi a aşteptat momentul potrivit să-şi ceară iubita. Întrebat dacă nu îi este teamă să facă din nou acest pas după divorţul de Lora, Dan Badea a avut un răspuns surprinzător.

„Când prima dată te frigi cu ciorba, nu sufli în iaurt! O doua oară alegi mult mai bine!”, a spus actorul, care miercuri seară şi-a adus iubita într-o emisiune tv.