Una dintre cele mai iubite vedete, cu lacrimi în ochi: La sfârşitul lunii aprilie o să iasă actele de divorţ

După luni de speculaţii, Alina Puşcaş a decis să recunoască, în sfârşit, faptul că mariajul ei a ajuns la sfârsit. Şi nu de puţin timp. Mai exact, prezentatoarea s-a separat de soţul ei de mai bine de o jumătate de an.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 19:19

Alina Puscas s-a decis sa recunoasca adevarul dureros: ea si Viktor s-au despartit din luna octombrie, iar dupa Paste vor iesi si actele de divort la notar. Prezentatoarea TV a facut aceste precizari, cu ochii in lacrimi, la postul de televiziune la care lucreaza.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, sexy în dormitor. Vezi cum îşi aşteaptă iubitul acasă

„Anul trecut, intr-adevar, au aparut niste zvonuri ca ne-am despartit … Ne-am despartit din octombrie 2013. Am incercat pana acum vreo 3 saptamani, cand am luat o decizie finala, sa ne reimpacam, sa ne regasim…Nu am reusit si am considerat ca e momentul sa ne separam definitiv. Cred ca facem parte din acea categorie de oameni care se sperie de acte. Ne-am casatorit in mai anul trecut, dupa o relatie de 4 ani. Dupa niciun an de casatorie, ceva nu a mai functionat. La sfarsitul lunii aprilie o sa iasa actele de divort la notar. Bine ca nu avem copii, ar fi fost implicatiile mai dureroase. Culmea, acum suntem intr-o relatie mai buna de prietenie decat acum cinci luni, cand au inceput reprosurile. Eu il voi respecta pana in panzele albe, pentru ca este omul care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente…si nu o sa uit niciodata asta. Mi-e drag si acum…”, a marturisit, plangand, prezentatoarea TV, potrivit cancan.ro.

Vezi şi: Victor Bieltza fost fotografiat zilele trecute într-o ipostază mai mult decât grăitoare