Una dintre cele mai SEXY actriţe din anii ’80 e de NERECUNOSCUT. Cum arată acum BLONDA din Top Gun

Generaţii întregi de bărbaţi au fost fascinaţi de blonda din clasicul "Top Gun", în frunte cu celebrul Tom Cruise, care a făcut şi în realitate o pasiune pentru frumoasa actriţă Kelly McGillis. Astăzi, însă, ea este de nerecunoscut, la cei 56 de ani pe care îi are.

RomaniaTV.net
12 aug. 2013, 19:53

Kelly McGillis a făcut mulţi bărbaţi celebri şi bogaţi să vrea să-i aştearnă totul la picioare, vârful carierei sale fiind rolul din „Top Gun”. Frumoasă şi celebră, ea nu a avut, însă, o viaţă prea uşoară. La 25 de ani a fost violată şi bătută de doi tineri, traumă care avea să o marcheze pe viaţă. A încercat, totuşi, să mai dea o şansă bărbaţilor. Ba chiar s-a căsătorit de două ori, însă niciunul dintre mariaje nu a fost reuşit. În 2010, Kelly McGillis a surprins pe toată lumea când a anunţat că s-a căsătorit din nou. Cu o femeie, pe numele ei Melanie Leis.

Acum, la 56 de ani, răpitoarea blondă care îl cucerea pe Tom Cruise la filmările pentru „Top Gun”, film lansat în 1986, poate trece oricând ca o femeie oarecare. Deşi zâmbetul ei este în continuare inconfundabil, strălucirea de odinioară s-a stins.