Una dintre fetele din Caracal, văzută plângând într-o dubă. „Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu să văd într-o fracţiune de secundă”

Maria Ghiorghiu crede că a văzut-o pe una dintre fetele din Caracal într-una din premonițiile ei. Luiza ar fi fost într-o dubă, plângând.

01 aug. 2019, 08:17
Una dintre fetele din Caracal, văzută plângând într-o dubă. „Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu să văd într-o fracţiune de secundă”

Maria Ghiorghiu s-a implicat și ea în cazul fetelor dispărute din Caracal, dorind să îi ajute pe anchetatori, scrie wowbiz.ro. Femeia a povestit npe pagina ei că i s-a arătat că o fată care semăna izbitor cu Luiza s-ar fi aflat într-o dubă albastră.

„Dar, tocmai cand ma gandeam ca este o urgenta si ca trebuie sa deschid din nou calculatorul si sa scriu, vad inspre Sud pe strada stationand o Dubă albastra cu ferestre fumurii. Sper sa nu ma însel in privinta culorii dubei. Oricum, duba era de culoare inchisa pana la bleumarin, si era mare, ca un maxi-taxi aproape.

Citeşte şi Drama mamei care îşi caută de 19 ani fiica dispărută. Mărturisirile cutremurătoare ale femeii VIDEO

La mijlocul dubei, lipita cu faţa de geamul mic, sta o fata tanara cu părul de culoare inchisa (putea fi negru sau castaniu inchis) si plange necontenit. Priveste pe fereastra afara si lacrimile-i curg precum apa la cismea. Îi vad doar partea stanga a chipului, doar jumatate de chip care era lipit de geam. Părea ca are gropite in obraji.
Sa fi avut in jur de 17 -18 ani.
Daca semana cu una din fetele disparute? Da!
Semana cu Luiza, atât cat am putut eu s-o vad intr-o fractiune de secunda, dar ar fi putut sa fie si altcineva. Tinerele seamana intre ele atunci cand isi vopsesc parul”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu crede că fetele au fost duse în Anglia

„Dragii mei, datoria mea de suflet este sa scriu ceea ce vad si ceea ce aud.
Mai departe, dragilor, cine are ochi de vazut, sa vada; cine are urechi de auzit, sa auda.
Imi doresc din tot sufletul ca aceste doua fete si multe altele care au fost rapite sa fie gasite cat mai curand.
In Mesaj se spune ca „se tinde o manevra disperata”, de aici se vede ca cei care le-au rapit pe fete sunt disperati.

Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca Autoritatile române sa ia in considerare acest mesaj si sa inceapa de urgenta cautarile in LONDRA! Fetele sunt in mare pericol daca rapitorii sunt disperati”, a mai scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei.