Una dintre supravieţuitoarele incendiului din clubul Colectiv, mărturii: Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic

O tânără supravieţuitoare a incendiului din clubul Colectiv a povestit în platoul unei televiziuni momentele terifiante din acea noapte de 30 octombrie. Andra a scăpat cu viaţă din acel calvar şi mărturiseşte că nici acum nu înţelege cum a reuşit să iasă din local prin toată acea îmbulzeală.

13 nov. 2015, 10:51
Una dintre supravieţuitoarele incendiului din clubul Colectiv, mărturii: Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic

„În acel club am fost pentru prima oară. Ştiam de concert din septembrie şi eram foarte încântată. Abia aşteptam să-i ascult. Eu am stat în faţa scenei, pe mijloc. Eram chiar lângă Teodora Maftei. Nu-mi imaginez cum am ieşit de acolo. Când a luat foc stâlpul am aşteptat extinctoarele. Am plecat de lângă scenă exact când tavanul a luat foc tavanul.

Se crease îmbulzeală. Ne împingeam cu toţii. Am căzut sub mulţime, piciorul meu a fost blocat între prag şi ieşire. Îmi doream să se rupă, doar să ies de acolo. La început toţi râdeam, apoi toţi urlam Când am ajuns afară eram într-un tricou, desculţă, călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic. Când eram în containerul din faţă am auzit o bubuitură, dar nu ştiu ce a fost. Am văzut oameni acolo care m-au întrebat dacă au murit. Nu ştiam ce să le spun. Nu credeam că a fost atât de grav. Am stat până mi-am găsit prietenii şi am văzut oameni arşi”, a spus Andra la Antena 1, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Fata a povestit că a văzut cum oamenii din faţa scenei au încercat să stingă flăcările aruncând cu ce aveau în mână. „Cei care erau în faţa stâlpului au încercat să arunce cu apă şi bere. În panica aia arunci cu ce ai”, a mai spus tânăra.

Vezi şi: Se ridică părul pe tine când vezi ce a apărut în faţa clubului Colectiv. Sunt două săptămâni de la tragedie

INCENDIU CLUB COLECTIV. Au trecut două săptămâni de la infernul din clubul Colectiv, iar numărul victimelor s-a dublat: 54 de tineri au murit. Veştile proaste nu se opresc însă. 14 persoane rănite în tragedie se zbat între viaţă şi moarte în spitalele din Capitală. În total, peste 90 de răniţi se află internaţi în Bucureşti şi în străinătate.