Una dintre victimele masacrului de la Perla, către soţ: Vino să mă ajuţi, a tras în toată lumea!

"Vino să mă ajuţi, că nu pot să merg! A tras în toată lumea!". Asta i-a spus, şocată, una dintre victime soţului său, la telefon, la doar câteva momente după masacrul din coafor. Femeia a fost împuşcată în ambele picioare şi se află acum la spitalul Elias. Soţul ei, poliţist, a vorbit în exclusivitate la România TV, într-un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 15:13
Una dintre victimele masacrului de la Perla, către soţ: Vino să mă ajuţi, a tras în toată lumea!

„Mi-a zis: Vino repede să mă iei, că a venit soţul Feliciei şi a tras în toată lumea. În noi! (…) Vino să mă ajuţi, că nu pot să merg! Picioarele sângerau. I-a intrat pe-aici şi i-a ieşit pe-aici. La stângul. Prin pulpă. La dreptul, i-a intrat în os, i-a perforat tibia şi i-a ieşit pe partea asta. A intrat înăuntru, i-a zis soţia „iar ai venit să faci scandal?” Stătea aşa şi i-a zis soţia, Felicia: „Ce, ai venit cu pistolul? Ai venit să mă-mpuşti?”. Mi-a povestit soţia. (…) Şi el zice: „Da!”.

„Din câte am înţeles de la soţie, în casieră a tras că răspundea la telefon şi cam se lua de el. Şi a prins o ură pe casieră. Prin telefon. Şi automat, dacă a fost şi la faţa locului… a, tu eşti casiera! Şi pe urmă a venit idiotul acum, ieri, şi a tras şi în casieră! A omorât-o şi pe aia! În altă colegă a tras… stătea pe o canapea. Are o bancă acolo. Soţia lucra în timpul ăsta o clientă. A tras şi-n clientă.  După ce le-a omorât pe cele două, a tras la picioare.  Idiotul a tras aici, la ele, la coafor, dar în stânga au ele coaforul şi în dreapta e frizeria. S-a dus şi la frizerie. Şi a tras şi într-un client gras, am înţeles, şi omul se ţinea de burtă şi a fugit la Urgenţă. Cu glonţul în interior!”, a povestit soţul victimei, care este chiar poliţist.