Unde a dispărut Sylvia Sîrbu? Cântăreața a trecut printr-o perioadă dificilă: „Nu am mai trăit niciodată în viață mea așa ceva”

Sylvia Sîrbu este cunoscută pentru cariera ei muzicală spectaculoasă, alături de trupa A.S.I.A, dar și pentru aplecarea către zona spirituală. În ultimii ani, aceasta s-a concentrat pe a transforma pasiunea ei pentru yoga și meditație într-o meserie. Aceasta este destul de activă pe paginile de socializate, însă în ultima perioadă, fanii acesteia au remarcat că artista a lipsit în totalitatea. Ce s-a întâmplat cu Sylvia și care este motivul dispariției ei?

08 mart. 2023, 12:16
Unde a dispărut Sylvia Sîrbu? Cântăreața a trecut printr-o perioadă dificilă: „Nu am mai trăit niciodată în viață mea așa ceva”

Fanii cântăreței Sylvia Sîrbu au fost foarte îngrijorați la începutul acestui ani din cauza dispariței ei din mediul online. Cei care îi urmăreau constant activitatea și-au pus milioane de întrebări cu privire la viața frumoasei blondine. Cu toate că persoanele din comunitatea ei sunt obișnuite cu extravaganțele vedetei, liniștea de pe conturile ei, din ultima vreme, i-a pus în alertă.

Citește și: Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu, după ce s-a afișat cu noua iubită: „Un bărbat care jignește o femeie e doar un gunoi”

În urmă cu mai mulți ani, Sylvia a decis să se orienteze pe zona spirituală a vieții, dedicând mai mult timp sesiunilor de yoga și meditațiilor ghidate. Aceasta și-a transformat pasiunea în meserie, motiv pentru care s-a mutat pentru câteva luni în Ibiza pentru a preda yoga, acolo. Dat fiind că artista face lucrurile cu extrem de multă pasiune și dedicare, activitatea acesteia s-a popularizat rapid.

„Cred că am ajuns la o etapă în care îmi doresc să pun muzica pe locul doi și să dezvolt alte proiecte și aspecte ale vieții mele. Viața mea s-a schimbat enorm în ultimii ani, la fel și prioritățile, și cred că am foarte multe lucruri minunate de transmis. Principalul focus este acum aplicația Zen, pe care îmi doresc să o transform în cea mai mare și mai complexă platformă de tehnici de relaxare, eliberare și vindecare emoțională, exerciții de dezvoltare personală sau respirație ghidată. În această vară, am filmat în Ibiza primul program de yoga, pentru că îmi doresc ca aplicația să conțină și un studio virtual, cu lecții accesibile, pe care oricine le poate face din confortul propriei case. Nu voi renunța definitiv la muzică, dar, cu siguranță, nu va mai fi o prioritate pentru mine.” declara, pentru Cancan, la momentul respectiv, Sylvia.

Totuși, spre finalul anului 2022 s-a așternut liniștea pe paginile de social media ale blondinei. Cei care o îndrăgeau s-au alarmat, întrebându-se care este motivul care stă în spatele dispariției acesteia. Aceasta a vorbit, de curând, despre motivul pentru care a fost nevoită să se retragă o perioadă. Sylvia a explicat că anul trecut a fost cât se poate de dificil pentru ea. De asemenea, aceasta a explicat că a decis să își dedice primele luni ale anului 2023 sănătății.

Sylvia Sîrbu: „Anul trecut a fost dificil”

„Anul trecut a fost un an mai dificil pentru mine, primele două luni ale acestui an mi le-am rezervat să mă ocup de propria sănătate, pentru că fix în ultimele zile din an am avut o gripă super oribilă, nu am mai trăit niciodată în viață mea așa ceva, aia a fost cireașa de pe tort, m-a dat peste cap. Am avut febra, frisoane, dureri de cap, două zile am fost într-un fel de semi-comă, nu mă puteam ridică din pat efectiv. Acum, de o lună și ceva m-am apucat să țin post intermitent, ceea ce mi-a făcut foarte bine”, a declarat Sylvia, conform antenastars.ro.

Cu toate că problemele de sănătate cu care s-a confruntat Sylvia s-au rezolvat, aceasta a decis să acorde o atenție specială sănătății sale și să petreacă mai mult timp concentrându-se pe activitatea pe care o desfășoară. Artista a explicat că va reveni în mediul online, însă nu vrea să pună presiune pe ea, din acest punct de vedere.

„M-a dat lumea dispărută de tot, nu am mai postat nimic de multe luni și lumea nu știe ce s-a întâmplat cu mine. Eu am avantajul că sunt un om care nu câștigă bani din social media, nu este job-ul meu. Îmi permit să iau o pauză de la social media când simt nevoia. Am avut alte priorități și nu am avut timp și disponibilitate sau energie să mă gândesc că ar trebui să postez pe social media. Viața mea a continuat, am avut concerte în perioada asta, am ieșit cu prietenii, dar nu am mai stat pe social media”, a venit Sylvia cu lămuriri suplimentare.

După această pauză semnificativă, Sylvia a revenit pe Instagram cu o postare cât se poate de emoționantă.

„Back 2 life, back 2 instagram. După un an extrem de dificil (2022) cu muuuulte “examene” emoționale și multe lecții de asimilat, este timpul să revin în online, cu multă, multă emoție și “fluturi în stomac” :)). Multe s-au mai întamplat de când nu ne-am văzut în acest spațiu și noul an m-a prins cu sufletul extenuat și cu un metabolism dat peste cap de la tot stresul acumulat și de la cea mai groaznică gripă din viața mea de care am avut parte fix în ultimele zile din an. Așa că, mi-am rezervat primele două luni din 2023 pentru a mă putea pune pe picioare și pentru a-mi recăpăta echilibrul fizic și emoțional. Mi-am dat voie să fac pași mărunți către o nouă etapă, integrând și vindecând toate furtunile interioare ale anului trecut. Nu mi-a lipsit social media și am văzut că viața poate fi minunată și fără, dar acum când scriu acest post, conștientizez cât de mult mi-au lipsit oamenii de aici .”, a scris Sylvia pe pagina sa.

Citește și: Napoleon Dolar, de la orfelinat la catedra de profesor. Cum a reușit tânărul să termine două facultăți și să facă față bullyingului