Unde a fost găsit fiul de 15 ani al unui preot din Iași. Iustin fusese dat dispărut de familie de câteva zile

Iustin Nimerincu, fiul de 15 ani al unui preot din Iași, dat dispărut de către părinți, a fost găsit după ce părintele a cerut ajutorul enoriașilor pe rețelele sociale.

28 apr. 2024, 12:22
Unde a fost găsit fiul de 15 ani al unui preot din Iași. Iustin fusese dat dispărut de familie de câteva zile

Marian Nimerincu, preot la biserica Sfântul Apostol și Evanghelist Luca din Păcurari, al cărui fiu dispăruse de acasă a anunțat că adolescentrul de 15 ani a fost găsit.  În urmă cu câteva zile preotul postase pe rețelele sociale un mesaj în care anunța că fiul lui a dispărut.

Băiatul de 15 ani a plecat de acasă în seara zilei de 24 aprilie, în jurul orei 19:00, de la adresa de domiciliu din comuna Valea Lupului, județul Iași.

Citește și: Tragedie la mare. Un turist a fost găsit mort pe o plajă din Mamaia

„Semnalmente: ten deschis, față ovală, par șaten, ochi căprui, înălțime: aproximativ 1.80 m, greutate: aproximativ 90 kg. La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre. Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră, portofel cu cartea de identitate și suma de 100 de lei. Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu orice indiciu. Suntem doi părinți disperați! Iustin te rugăm să vii acasă!”, era mesajul tătălui, apărut pe pagina de socializare.

Oamenii s-au implicat în căutări, iar Iustin Nimerincu a fost găsit. „Fraților, l-a găsit cineva în Copou”.

Citește și: Turiști atacați de un urs pe Transfăgărășan. Au oprit mașina și au vrut să-l fotografieze. Alertă și în Harghita

„23 de ore de căutări. Secunde pe care le-am simțit cât veacuri! Fraților, mă înclin în fața voastră fiind și eu un om dintre voi cu multe neputințe, un părinte care și-a dat seama că în vartejul vieții mai am enorm de multe de deprins mai ales despre cei mai faini și minunați tineri care se pregătesc să zboare în viață. Adolescenții!
Am simțit emoțiile miilor de tati și mame care au empatizat cu noi și care au distribuit! Vă mărturisesc ca fără ajutorul vostru nu am fi reușit să-l găsim pe Iustin care regretă. Mobilizarea voastră arată ce inimi de aur pot bate în piepturile oamenilor cu Suflete minunate.Mulțumesc Poliției din Lețcani, Valea Lupului și Iași, Jandarmeriei și Poliției Locale pentru impecabila mobilizare, adminilor platformei Radar Iași și Ești din Iași dacă…., Comunitatea Valea Lupului din care facem parte, presei ieșene, pentru ajutorul oferit și tuturor care v-ați îndreptat rugăciunile către Dumnezeu. Și eu la altarul pe care îl slujesc în Păcurari vă voi purta în rugăciune”, a scris preotul Marian Nimerincu.