Unde a plecat Andreea Marin în concediu, alături de noul iubit (GALERIE FOTO)

Andreea Marin a plecat în vacanță, alături de partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de cinci ani de zile și se bucură an de an de o zonă turistică mai puțin populară printre români. 

15 iul. 2022, 14:46

Românii au luat cu asalt în 2022 zona Napoli, din Italia, respectiv Amalfi, Positano și Sorrento. De asemenea, Roma este o destinație de vacanță cu care turiștii din țara noastră s-au obișnuit deja, mai ales pentru că au multe rude plecate în Capitală. La fel, Torino este un alt oraș în care mulți români au plecat la muncă, ba chiar în care s-au și relocat.

În scop turistic, și Andreea Marin a ales Italia în acest an, însă o destinație mai puțin cunoscută publicului din țara noastră, Como Lake, din nordul Italiei, aproape de Milano și de Liechtenstein.

An de an merge prezentatoarea TV împreună cu Adrian Brâncoveanu la Como, o zonă turistică în care muntele și marea se întâlnesc. Vedeta a publicat pe internet imagini din Italia.

 

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

 

Adrian Brâncoveanu este din Focșani, provine dintr-o familie înstărită care deține mai multe proprietăți imobiliare. Iubitul prezentatoarei TV a fost consul la Tripoli, în Libia și a locuit o perioadă în Tunisia.

De-a lungul timpului a mai fost referent principal în cadrul MAE și viceconsul la Damasc, capitala Siriei.

În prezent, Brâncoveanu este diplomat și oficial al Ministerului Afacerilor Externe.

Marin și Brâncoveanu s-au cunoscut la scurt timp după ce prezentatoarea s-a despărțit de Tuncay Ozturk.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat Andreea Marin.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a trecut prin multe suferințe. Ea a fost inclusiv victima violenței domestice.

„ (n.r. – primele semne ale unei relații toxice) Minciuna. Izbucnirile de furie, adesea fără niciun motiv. Manipularea. Subordonarea nedorită. O palmă. Tonul ridicat. Amenințările. Reproșurile care îl minimizează pe celalalt. Uneori, se întâmplă ca victima sa fie bărbatul, nu femeia, am întâlnit și astfel de cazuri”, a mai punctat Andreea Marin, pentru RomâniaTV.net.