Unde au dispărut hamacele din parcul Liniei, inaugurat de 1 iunie

Parcul Liniei din Sectorul 6 al Capitalei a fost inaugurat pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Sute de bucureșteni au participat la inaugurare și s-au bucurat de noul parc

08 iun. 2023, 08:38
Unde au dispărut hamacele din parcul Liniei, inaugurat de 1 iunie

Bucureștenii care au mers zilele acestea în Parcul Liniei, inaugurat de 1 iunie, au constatat că hamacele ”au dispărut”.

”Frumos, schimbă cu totul aspectul zonei… Dar am o întrebare… Hamacele se iau de undeva? Că azi erau doar cadrele…” a scris o femeie pe Facebook. La postare femeii, mai mulți internauți au început să comenteze și să-și dea cu părerea. „Cred că trebuie să vii cu el de acasă…”, a fost unul dintre comentarii.

Citește și: Titi Aur a ajuns la exasperare. Celebrul pilot a ajuns să se teamă de șofatul pe autostradă: „Mașini de oameni parveniți!”

„Se strâng când plouă bănuiesc, ma plimbam noaptea trecută si era o mașină care strângea hamacele și beanbag-urile (era si poliția prezentă, deci clar nu le furau).” , a fost un alt comentariu, citat de b365.ro.

La postarea femeii a adăugat un comentariu și pagina Administrației Domeniului Public și Dezvoltării Urbane a Sectorului 6 (ADPDU), care a spus că hamacele sunt puse doar de vineri până duminică. Motivul invocat de instituție este că nu vor să le deterioreze și nici să strice gazonul.

”Bună ziua! Pentru a nu se deteriora și a se menține gazonul în stare bună, hamacele vor fi puse de vineri până duminică”  a transmis pagina ADPDU Comunicare.

Echipele Administrației Domeniului Public Sector 6 nu au strâs hamacele cu totul, ci doar pânza care atârna de cadran și pe care se așezau bucureștenii pentru a se relaxa.