Unde-i BOMBA: Au pierdut EXPLOZIBILII într-un antrenament militar pe aeroportul din Marsilia

Publicat: Joi, 03 Iulie 2014 13:27 // Actualizat: Joi, 03 Iulie 2014 14:10 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii francezi au pus o baterie de explozibili pe aeroportul din Marsilia, în cadrul unui antrenament , dar au uitat unde au plasat-o. Ce a urmat, pare un film de comedie la prima vedere, dar ar fi putut avea urmări tragice.

Explozibilii folosiţi în cadrul antrenamentului au fost plasaţi iniţial, în zona cargo a aeroportului Marseille, Provence - cel de-al doilea oraş ca mărime din Franţa.

Pachetul mortal a fost ascuns în timpul antrenamentelor jandarmilor şi a câinilor dresaţi pentru descoperirea explozibililor. Câinii, după cum se pare, nu au fost suficient de antrenaţi, dat fiind faptul că nu au descoperit substanţele explozive. Nici ofiţerii nu au fost mai presus, pentru că au uitat unde plasaseră periculoasa încărcătură care conţinea explozibili de tip C-4, scrie rt.com. 

Citeşte şi Hamsterii şi şobolanii, soldaţii viitorului

Nici în prezent, după o săptămână de căutări, explozibilii care au dispărut în timpul antrenamentului militar nu au fost găsiţi. Din fericire, aceştia nu pot fi detonaţi, pentru că nu au fost echipaţi cu dispozitiv de detonare. Aceştia pot însă exploda în condiţii de temperatură foarte ridicată şi sub acţiunea unei unde de şoc.

O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a afla circumstanţele şi cine se face vinovat pentru misterioasa dispariţie. Anchetatorii speră ca explozibilii să nu fi fost furaţi.

 
loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 iul 15:00
..., dar au uitat unde au plasat-o. Ce a urmat, pare un film de comedie la prima vedere, dar ar fi putut avea urmări tragice. Citește mai departe…

...
03 iul 14:04
...de explozibili pe aeroportul din Marsilia, în cadrul unui antrenament , dar au uitat unde au plasat-o. Ce a urmat, pare un film de …read more ...
03 iul 13:54
...de explozibili pe aeroportul din Marsilia, în cadrul unui antrenament , dar au uitat unde au plasat-o. Ce a urmat, pare un film de …read more ...
03 iul 13:36
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoTanki

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http://SmartUrl.it/RoTanki

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tankuri Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoTanki
03 iul 13:34
... Poliţiştii francezi au pus o baterie de explozibili pe aeroportul din Marsilia, în cadrul unui antrenament...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H