Unde-i Pescobar, HOPA și Larisa Popa! Paul Nicolau a fost ignorat cu succes de fosta lui mână dreaptă. Cei doi au petrecut în Mamaia, dar în cluburi diferite

Împreună, dar separați! Așa au fost Pescobar și Larisa Popa, de 1 Mai, la Mamaia. Se pare că cei doi nu-și mai vorbesc și au ales să petreacă în cluburi diferite, dar în același stil: pe lux și opulență!
Alina Costache
03 mai 2024, 08:59
Unde-i Pescobar, HOPA și Larisa Popa! Paul Nicolau a fost ignorat cu succes de fosta lui mână dreaptă. Cei doi au petrecut în Mamaia, dar în cluburi diferite
Pescobar și Larisa Popa, împreună, dar separați, la Mamaia!

Dacă puteam să presupunem că lanțul de iubire dintre Pescobar și Larisa Popa doar a ruginit puțin, se pare că, de fapt, s-a rupt complet. Cea care până în urmă cu câteva luni a fost mâna lui dreaptă, la Taverna Racilor, unde a fost un manager foarte bun, nici nu a vrut să îl vadă pe Paul Nicolau. Pe 1 Mai, la Mamaia, s-au evitat și au petrecut în cluburi diferite, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Pescobar a lăsat „mama la copii” acasă și se distrează cu alte femei la mare: „Masa la Nuba așa vine anul acesta. Atât s-a putut”

Toamna trecută, pentru o lună și jumătate, Taverna Racilor a avut lacătul pe ușă, perioadă în care Larisa Popa nu a primit niciun ban. Cu toate astea, bruneta s-a descurcat și a cunoscut un român bogat, stabilit în Dubai. Bărbatul s-ar fi îndrăgostit lulea de mâna dreaptă a lui Pescobar.

Astfel, controversatul patron s-a trezit peste noapte fără manager. Paul Nicolau s-a reorientat rapid și a angajat în funcția de manager o altă fată, pe nume Larisa Gheorghiță. În timp, relația acestuia cu Larisa Popa s-a răcit complet.

Pe 1 Mai, cei doi au mers pe litoral, la Mamaia, dar și-au dat toată silința să nu se intersecteze. Paul Nicolau s-a distrat ăn Nuba, alături de mai multe domnișoare și câțiva prieteni, iar Larisa a mers la Loft, fără Pescobar, dar și fără iubitul cu bani.

Larisa Popa și-a luat adio de la Pescobar

În urmă cu doar câteva, Larisa Popa anunța plecarea sa din funcția de manager de la Taverna Racilor, pe rețelele sociale.

„Larisa lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Citește și: Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Pescobar, se reprofilează după ce a demisionat de la Taverna Racilor. Ce va face bruneta de acum încolo: „Nu neapărat manele…”

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un `nu` următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Amestecul ușor de făcut care îți va lăsa oglinda din baie curată lună. E mai bun decât soluțiile scumpe de curățare
Capital.ro
Ungaria, la ani lumină de România. Ungurii vor cuceri totul
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Alertă de escrocherie! Ce nu trebuie să facă clienții Digi România pentru a se proteja de hackeri
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Bestia din Caracal, plătit lunar de stat. Câți bani primește Gheorghe Dincă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Gabriela Oțil a dezvăluit totul, după defilarea fără sutien: ”Când mă prinde, mă dezbracă!” 🫢🫣
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”
Capital.ro
Ungaria umilește România din nou. Ungurii ne dau lecții. Fenomenul a explodat
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Băiat din Cluj-Napoca devine viral prin gestul său de onoare și responsabilitate după ce zgârie accidental o mașină
MediaFlux
MAJORĂRI ale PENSIILOR de 90%! Daniel Baciu, anunță
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'