Unde îşi petrec concediul Ponta şi Iohannis. Prima imagine cu premierul din vacanţă

Premierul Victor Ponta îşi petrece concediul în Statele Unite. Ponta a fost fotografiat pe aeroportul din Miami, alături de fiul său. Klaus Iohannis îşi va lua şi el câteva zile de vacanţă şi va merge pe litoralul românesc, la Neptun, dar şi la Sibiu.

30 iul. 2015, 08:25

Premierul Victor Ponta a plecat să îşi petreacă vacanţa la Miami. Pe Facebook au apărut primele imagini cu Ponta în vacanţă, acesta fiind fotografiat în aeroportul din Miami, alături de fiul său.

 

CITEŞTE ŞI Victor Ponta pleacă în vacanţă: Nu plec în Turcia, ci în concediu de odihnă, cu familia VIDEO

Klaus Iohannis şi soţia sa urmează să plece la Neptun. Şeful statului va intra, săptămâna viitoare, în concediu de odihnă, pe care ar urma să-l petreacă la vila de protocol de la Neptun, unde va avea la dispoziţie un birou, de unde va putea să lucreze. Mai mult, preşedintele a fost invitat pe 15 august la ceremoniile de la Constanţa, prilejuite de Ziua Marinei. 

Conform Administraţiei Prezidenţiale, șeful statului își va petrece zilele de vacanță la Sibiu și la Neptun.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis îşi va petrece concediul la Neptun

Pe perioada concediului, 29 iulie – 9 august, Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de prim-ministru.

În cazul preşedintelui ţării, nu există prevederi constituţionale legate de delegarea atribuțiilor, însă șeful statului își poate exercita atribuțiile în timpul concediului, fie că este în ţară sau în străinătate.