Unde îşi petrece Liviu Dragnea sărbătorile: O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi

Liviu Dragnea își va petrece sărbătorile cu partenera sa, Irina Tănase, şi cu familia, încercând să se bucure de linişte. Liderul PSD a spus că pe masă va avea doar produse româneşti şi le-a transmis românilor că ”ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.

RomaniaTV.net
25 apr. 2019, 19:22
Unde îşi petrece Liviu Dragnea sărbătorile: O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi

”De sărbători stau cu Irina, cu familia. Am reuşit de data asta ca toată sărbătoarea Paştelui, oricum acum sunt în post, dar în prima zi de Paşte, a doua, a treia, să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion, făcute de noi casă. În rest, numai produse româneşti. O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3, întrebat unde va petrece Paștele.

”Vreau să le doresc tuturor românilor un Paşte foarte, foarte liniştit, să fie cât pot ei de fericiţi, de bucuroşi, să se bucure de prieteni de familie şi să nu uite că ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”, a urat Liviu Dragnea.