Unde îţi trimiţi copilul în tabără la schi în România

Dacă doriţi să vă răsplătiţi micuţul cu o vacanţă la schi în ţară, puteţi alege dintre taberele organizate în staţiunile de pe Valea Prahovei sau la Staja, judeţul Hunedoara.

RomaniaTV.net
12 nov. 2011, 09:53
Unde îţi trimiţi copilul în tabără la schi în România

Anul trecut, MONEY.ro vă prezenta câteva variante unde puteţi trimite copilul în tabără la schi în România. Am revenit asupra agenţilor economici (n.r. asupra celor care au oferte şi anul acesta) să vedem dacă preţurile sau pachetele turistice s-au modificat.

Straja, Hunedoara

Dacă anul trecut cei de la Adventure Camp aveau în ofertă o tabără pentru perioada 31 ianuarie – 6 februarie, anul acesta perioada s-a schimbat şi puteţi opta între sejurul 3 – 8 ianuarie 2012 sau 9 – 14 ianuarie 2012. Sunt admişi copii cu vârste cuprinse între 3-10 ani, dar şi 11-17 ani.

Indiferent de perioada pe care o alegeţi, preţul este acelaşi:  900 de lei pentru plăţile efectuate până la data de 15 noiembrie şi 950 de lei pentru cele efectuate după această dată. Anul trecut, preţul a fost de 1.100 lei în cazul plăţilor anticipate. Preţul întreg a fost de 1.250 lei. Putem vorbi astfel, de o reducere de 24%. În preţ nu sunt incluse, la fel ca şi anul trecut, costurile de teleschi şi închirierea echipamentului de schi sau snowboard. Vezi cât costă o tabără pentru copii în Poiana Braşov, Sinaia sau Predeal şi ce servicii sunt în pachetele turistice pe MONEY.RO