Unde petrec vedetele Crăciunul. Adelina Pestrițu este în Laponia, Cătălin Măruță sărbătorește în Dubai, iar Alexia Eram se află în Paris

Unde petrec vedetele Crăciunul. Fie că și-au făcut planuri din timp sau au decis în scurt timp, persoanele cunoscute din showbizul nostru autohton se bucură de cei dragi în locul ales. Adelina Pestrițu, Cătălin Măruță și Andra, Adela Popescu, Andreea Esca se numără printre cei care au ales să plece din țară.

25 dec. 2023, 11:43
Unde petrec vedetele Crăciunul. Adelina Pestrițu este în Laponia, Cătălin Măruță sărbătorește în Dubai, iar  Alexia Eram se află în Paris

Unde petrec vedetele Crăciunul. În acest an, Adelina Pestrițu a decis să petreacă în Laponia, alături de fiica ei, Zenayda, dar și de mai mulți prieteni. Deși la început Virgil Șteblea nu a fost prea încântat când a auzit că va merge pentru a treia oară în „acasă la Moș Crăciun”, soția l-a convins rapid. De această dată, bruneta nu s-a mai cazat la hotel, ci a decis să închirieze o vilă, exact așa cum vedem în filmele de Crăciun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Citește și: Adelina Pestrițu a primit un diagnostic neașteptat. Ce boală i-au descoperit medicii: „Mergi la spital să te cauți de una și să dai de alta

Unde petrec vedetele Crăciunul

Cătălin Măruță și Andra au decis ca în acest an să petreacă undeva la căldură Crăciunul, astfel că au ales ca destinație Dubai. Astfel, cei doi au renunțat la hainele groase de iarnă și au trecut la garderoba de vară pentru câteva zile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Înainte de a pleca în vacanță, prezentatorul i-a pregătit o surpriză total neașteptată soției sale. Andra a primit o mașină nouă și a fost foarte încântată când și-a văzut cadoul.

A devenit deja o tradiție pentru Andreea Esca să petreacă în Franța Crăciunul, alături de întreaga familie. Părinții lui Alexandre Eram locuiesc în Paris, astfel că pe 25 decembrie sunt mereu acolo. Ca-n fiecare an, aceștia organizează o masă în familie și se îmbracă elegant. Alexia Eram a postat imagini cu casa spectaculoasă a familiei sale din Paris.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o minunată vacanță în Thailanda, alături de cei trei băieți ai lor. Cei doi au postat imagini din locul exotic, unde se bucură din plin de soare și de plajă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Andreea Bălan, primul Crăciun alături de Victor Vlad Cornea

Andreea Bălan petrece primul Crăciun alături de iubitul ei, Victor Vlad Cornea, care s-a mutat în casa ei de curând. De câteva luni, artista are o relație cu tânărul jucător de tenis și este mai fericită ca niciodată. Fetițele Andreei Bălan din căsnicia cu George Burcea, Ella și Clara, se înțeleg foarte bine cu partenerul mamei lor, care se comportă extrem de frumos cu ele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

De când micuța a apărut în viața lor, Gina Pistol și Smiley sunt cei mai fericiți. În acest an au împodobit bradul împreună, iar fetița chiar le-a cântat părinților ei colinde.

Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm – timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, este mesajul postat de vedete pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)