Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu: „Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA”

Adelina Pestrițu a povestit cum a fost cerută în căsătorie de soțul ei, Virgil Șteblea, alături de care o are pe fiica lor, Zeny.

22 mai 2023, 16:57
Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu: „Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA”

Adelina Pestrițu și-a adus aminte și de primele întâlniri cu Virgil, cum a început povestea lor de dragoste și cum a convins-o că e bărbatul potrivit pentru ea.

„E un bărbat amuzant și fermecător. Primele noastre întâlniri erau un amestec de umor cu senzualitate. Mi-a plăcut mult că l-am descoperit repede așa cum este de fapt, dincolo de prima impresie, un familist, dedicat și foarte iubitor. Apreciez la el că vede familia ca pe centrul Universului, așa cum o văd și eu”, a povestit Adelina Pestrițu.

Citește și Adelina Pestrițu, detalii despre perioada petrecută în spital cu fiica ei. „Trecerea de la tuse la perfuzii s-a făcut în doar câteva ore”

Adelina Pestrițu, despre cererea în căsătorie: „M-a luat pe sus din București către mare pe motiv că are o întâlnire și vrea să îl însoțesc”

Cererea în căsătorie a fost total neașteptată pentru Adelina Pestrițu și a fost un moment pe care și-l amintește cu drag de fiecare dată.

„Tot neașteptată. M-a luat pe sus din București către mare pe motiv că are o întâlnire și vrea să îl însoțesc. Pe drum era foarte agitat și îmi amintesc că l-am și întrebat dacă s-a întâmplat ceva. Am ajuns pe plajă și am început să pun o grămadă de întrebări. Râdea și mergea grăbit cu mine de mână. Părea tare nerăbdător. Apoi, când am ajuns pe malul marii, și-a luat poziția de cuceritor și a scos inelul. Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA. A fost rapid și intens”, a povestit Adelina.

Citește și Adelina Pestrițu, revoltată. Ce a supărat-o pe fosta soție a lui Liviu Vârciu: „Societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment”

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor de cuplu a fost cel în care au aflat că urmează să devină părinți.

„Eram acasă împreună, găteam. Aveam o stare de amețeală și Virgil s-a dus rapid să cumpere teste. A luat trei, să fie sigur că nu ne lăsăm păcăliți de vreunul dintre ele. Le-am făcut pe toate și, după aceea, am început să ne bucuram și imediat să facem planuri. Deși discutaserăm despre posibilitatea de a ne mări familia, nu credeam că se va întâmpla atât de repede totul. Am simțit un val de emoții”, a spus ea.