Unde să așezi bradul de Crăciun în casă pentru a avea noroc în anul care vine

Există locul ideal în care să așezați bradul de Crăciun în casă pentru a avea noroc și prosperitate anul viitor.

02 dec. 2022, 19:20
Unde să așezi bradul de Crăciun în casă pentru a avea noroc în anul care vine
Unde să așezi bradul de Crăciun pentru a avea noroc anul viitor

Potrivit Feng Shui, bradul de Crăciun  trebuie să fie împodobit într-un anumit loc din casă. Fiecare locuință are o energie aparte, iar felul în care sunt așezate mobila și lucrurile contribuie foarte mult la stare de spirit a celor care stau în ea, potrivit ziare.com.

Fie că aveți un brad natural sau artificial, acesta trebuie să fie plasat în conformitate cu principiile Feng Shui, arta și știința de a aranja lucrurile în armonie și echilibru cu lumea naturală din jurul tău. Această tehnică este foarte importantă în timpul sărbătorilor de iarnă, când casa este plină de culori, forme și arome noi.

Citește și: Zodiile care vor avea o iarnă de poveste. Cine va găsi multe cadouri sub bradul de Crăciun

Aceste culori și forme reprezintă cele cinci elemente- Foc, Pământ, Metal, Apă, Lemn. Bradul de Crăciun te conectează cu lumea vie, fiind considerat un puternic simbol al elementului Lemn. Totodată, forma triunghiulară a copacului este considerată un element de Foc, mai ales că este acoperit de lumini. Deci, bradul este atât un element de Lemn, dar și de Foc.

Locația perfectă pentru brad este fie în zona Bogăției, a Renumelui sau a Familiei din casă. Zona Bogăției este camera din colțul din stânga sus al casei sau colțul din stânga sus al oricărei încăperi. Dacă nu există spațiu, poziționează bradul în partea de nord a casei.

Zona prosperității și a banilor este vizavi de ușa de la intrare. Formele triunghiulare afișate în aceste zone sporesc finanțele, abundența și prosperitatea. Zona familiei se află în partea stângă a casei.

Citește și: Sărbători 2022. Românii vor scoate mai mult din buzunar pentru bradul de Crăciun. Iată care sunt motivele