Unde se afla de fapt mama Cristinei Ţopescu, la moartea jurnalistei. Medicul Monica Pop răstoarnă toate teoriile

Medicul Monica Pop dă peste cap teoria că mama Cristinei Ţopescu s-ar fi aflat în Germania în momentul morţii fiicei sale şi susţine că acesta se mutase de ceva vreme în Bucureşti, tocmai pentru a fi alături de aceasta. Şi totuşi, trupul fără viaţă al jurnalistei a fost găsit la mai multe zile de la deces, fără ca nimeni s-o fi căutat-o între timp.

18 ian. 2020, 15:07
Unde se afla de fapt mama Cristinei Ţopescu, la moartea jurnalistei. Medicul Monica Pop răstoarnă toate teoriile

Rodica Ţopescu are 78 de ani, iar medicul oftalmolog Monica Pop spune că o cunoştea ca pacientă. „Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina.

Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se întâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul”, spune Monica Pop.

Citeşte şi Care a fost ultima întâlnire publică a Cristinei Ţopescu. Cu cine s-a văzut şi ce o preocupa pe jurnalistă

Mai mult, medicul a vorbit cu mama Cristinei Ţopescu, după anunţul public al decesului jurnalistei. „Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni„, a dezvăluit oftalmologul Monica Pop.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără viaţă pe 12 ianuarie 2020, în casa sa, la mai bine de două săptămâni după ce murise.