Unde se angajează acum pe salarii de peste 2.000 lei lunar, dar şi unde poţi câştiga comisioane de peste 1.000 euro

RomaniaTV.net vă prezintă locurile de muncă pentru care se angajează acum pe salarii de minimum 2.000 lei lunar, dar şi unde poţi obţine în România comisioane de performanţă de 1.000 euro - 2.500 euro lunar. 

RomaniaTV.net
16 iun. 2016, 08:59
Unde se angajează acum pe salarii de peste 2.000 lei lunar, dar şi unde poţi câştiga comisioane de peste 1.000 euro

O companie angajează pe posturile de sale representative şi de group account manager.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, excelente abilităţi de vânzare, negociere, prezentare, e creativ, are iniţiativă, are experienţă în business to business într-unul, sau în toate aceste domenii: hardware, software, sau într-un domeniu conex. 
Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi vor primi telefoane şi laptop-uri de serviciu şi comisioane de performanţă de 1.000 euro – 2.500 euro lunar.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează operatori asistenţă asigurări.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, minimum un an experienţă într-un post similar, cunoştinţe avansate de franceză, ştie să opereze în MS Office. Trebuie să ai foarte bune abilităţi de comunicare, să fii ordonat, organizat, eficient în rezolvarea problemelor, să ai mare putere de concentrare, şi să fii rezistent la stres ca să fii eligibil pentru acest post.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii lunare de 2.000 lei, cu bonuri de masă, bonus de performanţă şi abonament medical.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de recrutare caută laboranţi chimişti pe care-i ofertează cu salarii nete lunare de 2.000 lei. Veniturile lunare ale celor selectaţi pentru acest post pot ajunge însă la 2.400 lei cu bonusurile oferite de angajator.  
Angajatorul asigură transport, bonuri de masă şi masa de prânz candidaţilor selectaţi pe aceste posturi. Orele suplimentare sunt plătite cu 200% iar orele de noapte şi de weekend – cu 50% peste tariful orar normal.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.