Unde se ascunde Irina, fosta nevastă a lui Roman Abramovici, de teamă că va pierde averea de 500 de milioane de lire

Irina, fosta soție a oligarhului rus Roman Abramovici, se teme că ar avea de suferit, după ce autoritățile britanice au pus sechestru pe averea patronului clubului Chelsea, din cauza apropierii de Vladimir Putin.

20 mart. 2022, 18:24
Unde se ascunde Irina, fosta nevastă a lui Roman Abramovici, de teamă că va pierde averea de 500 de milioane de lire

Din cauza apropierii de liderul de la Kremlin, patronul clubului londonez Chelsea a avut mult de suferit. Autoritățile din Marea Britanie i-au pus sechestru pe avere, iar acum, Irina, fosta soție a lui Abramovici se teme că ar putea să pățească același lucru.

Potrivit publicației The Sun, Irina Abramovici s-a ascuns în una dintre vilele pe care le deține în Londra, de teamă că ar avea mult de suferit din cauza apropierii de oligarhul rus. Acesteia îi este frică că averea ei, estimată la 500 de milioane de lire sterline, ar putea fi înghețată de autoritățile britanice. Astfel stilul ei de viață ar avea mult de suferit.

CITEȘTE ȘI: SURSE Avionul lui Roman Abramovici a fost văzut pe un aeroport din Israel, înainte de a zbura spre Moscova

Irina este o fostă stewardesă, dar s-a s-a obișnuit cu luxul după ce l-a cunoscut pe Roman Abramovici, făcând vizite dese la cunoscutul magazin Harrods din Londra, unde sunt adunate nenumărate branduri de lux. Angajații din cadrul magazinului susțin că ea este „clientul numărul 1”.

„Există averi și averi, dar apoi există banii lui Roman Abramovich. Au dus la o bogăție nemaivăzută. În mod normal, Irina iese în fiecare seară. Acum nu știe ce să facă. Simte că zilele ei în Mare Britanie sunt numărate. 

Oligarhii ruși sunt de vină pentru ce se întâmplă în Ucraina. Banii lor, pătați de sânge, nu trebuie să mai fie pompați în Londra pentru a le finanța stilul de viața extravagant”, a declarat un apropiat al Irinei Abramovich pentru The Sun.

Roman Abramovich și Irina au fost căsătoriți timp de 26 de ani, din 1991 în 2007, și împreună au 5 copii.

Roman Abramovici vinde clubul Chelsea

CITEȘTE ȘI: Încă o lovitură pentru Vladimir Putin. Roman Abramovici nu mai poate vinde Chelsea. Alţi oligarhi ruşi, vizaţi de sancţiuni dure în Marea Britanie

Înainte ca guvernul britanic să îi pună sechestru pe avere, Roman Abramovich a anunțat că dorește să vândă clubul Chelsea. Oligarhul rus hotărâse ca toții banii pe care îi va obține din vânzarea clubului să fie donați familiilor ce au avut de suferit în urma invaziei Rusiei.

„Aș vrea să mă adresez speculațiilor din presă care au apărut în ultimele zile cu privire la acțiunile mele de la Chelsea FC. După cum am spus și în trecut, am luat mereu cele mai bune decizii pentru club.

Situația actuală mă face să anunț că o să vând acțiunile mele de la Chelsea, pentru că asta e decizia cea mai bună pentru club, pentru fani, pentru angajați, precum și pentru sponsori și parteneri.

 
Vânzarea clubului nu o să fie grăbită. Nu voi cere niciun ban înapoi din împrumuturile pe care le-am făcut. Niciodată nu a fost o afacere pentru mine, ci doar o pasiune pentru joc și pentru club.

Ba mai mult, mi-am instruit echipa să formeze o fundație prin care toate profiturile obținute în urma operațiunii să se îndrepte către victimile războiului din Ucraina. Aici sunt incluse și nevoile urgente ale victimelor, la fel și oamenii care au nevoie de îngrijire pe termen lung.

Vă rog să aveți în vedere că a fost decizie extrem de dificilă și mă doare că trebuie să mă despart de club într-o asemenea manieră. Totuși, cred că e cea mai bnă decizie pentru club. Sper să pot să mai fac o vizită pe Stamford Bridge pentru ultima dată și să vă spun tuturor la revedere în persoană.

 
A fost un privilegiu să fiu parte din familia Chelsea și să obținem tot ce am obținut. Chelsea și suporterii ei vor fi mereu în inima mea.”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Chelsea.