Unde te distrezi de 1 Mai în BUCUREŞTI

MINIVACANŢA de 1 MAI. În acest an, Ziua Internaţională a Muncii a căzut cum nu se putea mai bine, într-o zi de vineri, având astfel parte de un weekend prelungit. Pentru cei care nu vor pleca la mare sau la munte, prezentăm posibilităţile de distracţie şi relaxare din această minivacanţă în Bucureşti.

30 apr. 2015, 08:38
Unde te distrezi de 1 Mai în BUCUREŞTI

VACANŢĂ 1 MAI. Dacă intenţionaţi să petreceţi minivacanţa de 1 Mai în aer liber, alături de familie sau prieteni, o variantă foarte bună o reprezintă zonele din jurul Capitalei, scrie ziarulring.ro. Pădurea Băneasa este o alegere inspirată, fiind unul dintre cele mai apropiate şi mai frumoase locuri de relaxare. Aveţi posibilitatea să vă plimbaţi, să faceţi grătar sau să vă duceţi copiii la Grădina Zoologică.

Citeşte şi MINIVACANŢA de 1 MAI. Cu greu se mai găseşte un loc în staţiunea Mamaia. Cât costă un sejur la munte

O altă destinaţie ar putea fi Snagovul. În pădure este amenajat un complex turistic format din hotel, plajă, terenuri de sport şi un camping, iar pe lac se pot practica sporturi nautice şi plimbări de agrement. Pădurea Cernica este, de asemenea, o opţiune serioasă. Pe lângă spaţiile amenajate pentru grătar, vă puteţi bucura de priveliştea lacului, iar iubitorii de mişcare pot încerca traseele de bicicletă.

Concerte şi festivaluri

Cei care nu vor să părăsească oraşul vor găsi evenimente interesante. În Parcul IOR, Primăria Sectorului 3 organizează un spectacol grandios în zilele de 1 şi 2 mai. Mâine va avea loc concertul „Mai Folcloric”, susţinut de artişti renumiţi: Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Nicoleta Voica, Aneta Stan, Mioara Velicu, Gheorghe Turda şi Gelu Voicu. Sâmbătă puteţi să participaţi la „Pop-Rock”, unde vor cânta Connect-R, Elena Gheorghe şi Florin Ristei.

Citeşte şi Nisipul plajei ne poate îmbolnăvi. Vezi ce boli poti lua din nisip sau din apa mării

Tot în Parcul IOR vor fi amenajate standuri cu decoraţiuni specifice sărbătorilor, jucării, obiecte realizate de meşteri populari şi artişti plastici, băuturi, suvenire, produse cosmetice, oferte turistice, cărţi, enciclopedii gastronomice, precum şi produse alimentare tradiţionale din diverse zone. De asemenea, până duminică se va desfăşura cea de-a doua ediţie a „Festivalului Filmului Evreiesc” la Cinema Studio şi la Muzeul Ţăranului Român. Ediţia din acest an propune publicului o bogată selecţie de peste 50 de producţii cinematografice, majoritatea în premieră în România.