Unde te poţi angaja acum la eMag

eMag face angajări la Bucureşti şi la Braşov, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce posturi sunt disponibile, ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor interesaţi de locuri de muncă la eMag şi până când primesc CV-uri pentru posturile ofertate.

RomaniaTV.net
22 aug. 2013, 06:38
Unde te poţi angaja acum la eMag

eMag angajează două hostesse la showroom-ul din Bucureşti (Crângaşi).
Candidatele potrivite pentru acest post au bune abilităţi de comunicare, au atitudine pozitivă, iniţiativă, au aspect plăcut şi îngrijit şi sunt dispuse să muncească în regim part-time şi la sfârşit de săptămână.
13 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Tot în Bucureşti, eMag angajează trei consultanţi de vânzări pentru Ungaria.
Angajatorii caută candidaţi care au cunoştinţe avansate de limba maghiară, sunt studenţi sau absolvenţi de studii superioare, au bune abilităţi de comunicare, au cunoştinţe tehnice despre produse IT, experienţă în vânzări IT.
Candidatul ideal pentru acest post e vorbitor nativ de maghiară şi are cunoştinţe de limba engleză.
Candidaţii care răspund acestor exigenţe pot trimite candidatura aici, până pe 9 septembrie.  

eMag angajează un tehnician probe showroom la Braşov.
Candidatul potrivit pentru acest post e student sau absolvent de studii superioare, are cunoştinţe de limba engleză, cunoştinţe tehnice, are, de asemenea, bune abilităţi de comunicare şi cunoştinţe medii de operare PC.
19 septembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl găsiţi aici.