Unde va fi înmormântată Stela Enache. Persoana lângă care îşi dorește să fie pentru totdeauna: „Acolo unde este el, voi fi şi eu”

Stela Enache și-a iubit nespus soțul , pe reputtatul muzician Florin Bogardo, și îi poartă un dor imens, mai ales pentru modul cum a respectat-o și a ajutat-o să fie ceea ce este astăzi. Artista merge uneori la cimitir și îi mulțumește pentru ce i-a dăruit.

17 ian. 2024, 18:56
Unde va fi înmormântată Stela Enache. Persoana lângă care îşi dorește să fie pentru totdeauna: „Acolo unde este el, voi fi şi eu”
Unde va fi înmormântată Stela Enache. Persoana lângă care îşi dorește să fie pentru totdeauna: "Acolo unde este el, voi fi şi eu"

Unde va fi înmormântată Stela Enache. Îndrăgita artistă în vârstă de 73 de ani a mărturisit că i-ar plăcea să fie înmormântată lângă soțul ei, Florin Bogardo. Alături de acesta a avut o căsnicie foarte lungă, de patru decenii.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu, incident şocant! Motivul uluitor pentru care menajera vedetei a demisionat. Scandal imens: „A început să ţipe la mine!” VIDEO

„Foarte des nu mă duc (n.r. – la mormântul soțului), dar sigur că mă duc. Este absolut normal să fie așa. Și în preajma sărbătorilor. Îi mulțumesc pentru tot. Dacă nu era el, cine știe, nu știu, dar faptul că am avut o căsnicie frumoasă, faptul că am trăit aproape 40 de ani împreună fără probleme și fără mizerii, fără gelozii, fără ce văd acum și aud acum. Rar se mai întâmplă. De exemplu, primesc flori la un spectacol. O parte le țin, o parte le duc și îi spun „Datorită ție am primit aceste flori!”. Bineînțeles că și eu am locul de veci lângă soțul meu, absolut normal”, a declarat Stela Enache la Antena Stars.

Citeşte şi: Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: „Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată”

Stela Enache a mai precizat că va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic, alături de soțul ei. „Nu la Aleea Artiștilor, pentru că e la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo unde este el, voi fi și eu. Asta este viața, adică în momentul în care te-ai născut, următorul pas este sfârșitul. Linia între una și alta se numește viață. Poate să fie mai scurtă, mai lungă, cu probleme, Doamne ferește!, de probleme de sănătate, și așa mai departe. Ce e viața, de fapt?”, a mai spus Stela Enache.