Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: „Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată”

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru succesul său în lumea muzicală, a păstrat un secret bine ascuns legat de educația sa. Se pare că artista, admirată pentru melodiile sale captivante, și-a început cariera academică urmând facultatea de medicină veterinară.

17 ian. 2024, 16:06
Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: „Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată”
Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Secretul ascuns al artistei care a uimit lumea muzicală: "Îmi pare rău, aşa, pentru că eram dedicată"

Ce studii are, de fapt, Vlăduţa Lupău. Artista a dezvăluit că a ales această cale datorită unei tradiții de familie, având părinți cu cariere în medicina veterinară. Cu toate acestea, drumul spre succes în lumea muzicală a împiedicat-o să-și continue studiile la doctorat și să profeseze în domeniul veterinar.

„Am ales această facultate deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a spus Vlăduţa Lupău.

Citeşte şi: Carmen Brumă, apariţie senzuală în lenjerie intimă. Partenera lui Mircea Badea, mai curajoasă ca niciodată la 47 de ani FOTO

Succesul în muzică a fost un factor hotărâtor în schimbarea de direcție a carierei sale. Renunțând la doctorat și la visul de a deveni medic veterinar, Vlăduța Lupău și-a dedicat întreaga atenție industriei muzicale.

„Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc! Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă, că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, declarase Vlăduța Lupău la o emisiune TV.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril FOTO

Familia artistei nu a fost inițial fericită cu schimbarea de direcție, însă succesul său ulterior în lumea muzicală le-a demonstrat că a făcut alegerea potrivită. „Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa… pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a spus Vlăduța Lupău.