Unde va juca FCSB, din 2020. Gigi Becali a ales o arenă surpriză din Capitală

Trei stadioane va avea Bucureștiul începând cu anul viitor, arenele din Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești. Gigi Becali a luat o decizie. Echipa sa va juca pe stadionul ”Tineretului” Arcul de Triumf.

27 sept. 2019, 12:47
Unde va juca FCSB, din 2020. Gigi Becali a ales o arenă surpriză din Capitală

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace meciurile mai mici pe noua arenă din nordul Bucureștiului, iar cele importante pe Arena Națională, scrie digisport.ro. Totuși, latifundiarul din Pipera nu exclude nici varianta Ghencea.

Citeşte şi Gigi Becali, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ în disputa pentru numele şi marca STEAUA. Ce se întâmplă cu pacea dintre FCSB şi ARMATĂ

„Nu știu dacă o să mă duc să joc pe Ghencea, trebuie să-mi facă un preț bun ca să mă duc să joc acolo. Am stadionul „Tineretului” Arcul de Triumf, o să mă duc să joc acolo. Ce îmi trebuie mai mult? La meciurile cu echipe mici am nevoie de 10-15 mii de locuri.

Nu-mi trebuie mai mult, iar partidele importante le joc pe Arena Națională. Acum să vedem, cine îmi face un preț mai bun acolo joc. Ei trebuie să facă bani cu Ghencea și trebuie să-mi facă ofertă ca să mă duc acolo, să-mi facă ei mie”, a spus Becali.

Detaliile proiectului stadionului Tineretului Arcul de Triumf

Cost construcţie: 24.000.000 de euro
Capacitate: 8.207 locuri
Teren 120m x 80m, suprafață de joc de tip gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), încălzire
vestiare pentru sportivi și arbitri, spații pentru mass-media sală de conferințe, zonă de flash interviu etc
Puncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribună), centru de recuperare pentru sportivi (de tip spa şi medicină sportivă cu dotări aferente)
Post de control anti-doping și spații administrative
Facilități: spații pentru presă, VIP, spații de cazare, 170 de locuri de parcare pentru spectatori.