Unde va petrece Andreea Marin sărbătorile de iarnă: „Abia aștept”

Unde va petrece Andreea Marin sărbătorile de iarnă. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România şi spune că nu poate să facă Crăciunul în alt loc decât acasă. Pune mare preţ pe aceste sărbători, pentru că este înconjurată de oamenii dragi.

09 nov. 2022, 15:50
Unde va petrece Andreea Marin sărbătorile de iarnă: „Abia aștept”

Unde va petrece Andreea Marin sărbătorile de iarnă. Prezentatoarea este o familistă convinsă şi chiar dacă îi plac vacanţele şi vizitează multe locuri, Crăciunul îl va petrece acasă, pentru că doar aici are farmec. Deja este o tradiţie pentru vedetă să petreacă sărbătorile în familie şi aşa va fi şi anul acesta.

Citeşte şi: Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”

Unde va petrece Andreea Marin sărbătorile de iarnă

Iubesc sărbătorile precum Crăciunul și Paștele, petrecute acasă. Nicăieri nu e mai bine, mai cald în suflet, mai frumos! Casa decorată după sufletul nostru, mâncarea gătită și savurată împreună cu cei dragi, daruri din inimă, clipe de neuitat. E o tradiție la care nu vreau să renunț. Nu regăsesc acest spirit specific nouă în alt loc pe pământ. Nu mă pot bucura la fel de sărbători, oriunde m-aș afla.

La acea vreme, (n.r. – în decembrie) grădina cu miresme, cum o numim, va hiberna, dar avem, în congelator sau în borcănele, darurile ei. Pe masa de Crăciun nu avem nimic pretențios, ci bucate tradiționale. Unele vin din Moldova natală. Abia aștept cozonacul, plăcintele, piftia, sărmăluțele și alte bunătăți”, a spus Andreea Marin, pentru Fanatik.ro.

Vizavi de fiica ei, Violeta, Andreea Marin nu exagerează cu laudele şi spune că este ‘isteață și frumușică’. Se bucură foarte tare de prezenţa ei şi o susţine în tot ceea ce face. „Eu cred că e o adolescentă isteață și frumușică, dar nu obișnuim să folosim laudele peste măsură, moderația e mai înțeleaptă. Învață, își clădește un viitor și sunt fericită să o am alături zi de zi. O iubesc nespus!”, a mai completat vedeta.