Unde va petrece sărbătorile de Paște Irinel Columbeanu. Ce se va întâmpla cu fostul afacerist

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, se confruntă cu o stare de sănătate proastă și trebuie să fie în permanență atent la stilul de viață.

02 mai 2024, 14:58
Unde va petrece sărbătorile de Paște Irinel Columbeanu. Ce se va întâmpla cu fostul afacerist

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, se confruntă cu o stare de sănătate proastă și trebuie să fie în permanență atent la stilul de viață pe care îl adoptă.

Fostul milionar locuiește de câteva luni bune într-un azil din Ghermănești și nu primește vizite de la prieteni sau rude tocmai des.

Cum își va petrece Irinel Columbeanu Paștele

Irinel Columbeanu, fost milionar, își va petrece primul Paște la azilul din Ghermănești. Din păcate, acesta va sta singur, cu toate că speră să primească vizite de la prietenii săi.

Patronul azilului la care Irinel Columbeanu stă, a făcut recent dezvăluiri despre cum va arăta ziua de Paște pentru locuitorii căminului. Conform acestuia, va fi organizată o masă la care se vor regăsi multe bunătăți și preparate tradiționale.

Citește și: Surpriză pentru Irinel Columbeanu, înainte de Paște! Fiica lui, Irina, vine în România, după mai bine de cinci ani. „Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei”

„Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul’, spune Ion Cassian, conform  Playtech.ro.

În plus, Irinel Columbeanu nu are niciun program de paște și nici nu a primit vreo veste de la vreun prieten înainte de sărbători.

„De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a spus fostul milionar.

Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: „Trebuie să port sandale fără toc”. Cei doi s-au despărțit după un deceniu de iubire