„Unealta Diavolului” a fost o româncă. Povestea IREALĂ a celei numite Poltergeist Girl

Eleonora Zugun, născută într-un sat de lângă Dorohoi, a fost considerată "unealta diavolului" pentru că în jurul ei zburau obiecte, iar pe corp îi apăreau urme de muşcături profunde. Ea a fost repudiată de consăteni şi de propria familie datorită straniilor incidente care o însoţeau: obiecte care dispăreau şi reapăreau lovind pe cei din jurul ei, cuie bătute în pereţi care erau scoase de o putere nevăzută, în timp ce fata, cuprinsă de crize violente, se văita că este bătută sau lovită de forţe pe care ea le numea "Dracul".

08 feb. 2014, 16:32

Eleonora Zugun s-a născut în comuna bucovineană Talpa, în 1913, şi a atras atenţia asupra ei după ce a împlinit vârsta de 12 ani. Sătenii vedeau îngroziţi că în jurul fetei pluteau obiecte ce apăreau şi dispăreau, cuie ce se înfigeau în pereţi, scoase de o forţă nevăzută, în timp ce Eleonora era cuprinsă de crize violente şi se plângea că „Dracul” o bate, pe corp apărându-i urme de muşcături profunde.

Citeşte şi Povestea fetiţei care plânge cu LACRIMI de PIATRĂ: Sătenii cred că este POSEDATĂ de DIAVOL VIDEO

Fenomenul paranormal cunoscut sub numele de Poltergeist a fost remarcat la Eleonora de un inginer german, Fritz Grunewald, aflat în trecere prin România. Potrivit wowbiz.ro, acesta a luat-o pe Eleonora şi a dus-o la Viena la o prietena de-a sa, contesa Wassilko-Serecki, care l-a chemat la Viena pe englezul Harry Price, unul dintre cei mai importanţi cercetători ai vremii în domeniul paranormalului.

Vezi şi Tristul caz al femeii cu un PICIOR de 32 de KILOGRAME: Vecinii cred că este POSEDATĂ de DIAVOL FOTO

El a adus o jucărie din porţelan pentru Eleonora care s-a spart inexplicabil, iar un cuţit aşezat pe masă a zburat peste capul lui Price. Acesta a luat-o pe Eleonora în laboratorul său din Anglia, unde a studiat-o şi chiar a filmat-o, în prezenţa unei comisii care o constatat aceleaşi fenomene paranormale, însoţite de apariţia unor muşcături pe faţă şi pe corp.

Vezi şi Ritual ÎNFRICOŞĂTOR. O adolescentă a trecut prin CHINURILE IADULUI, după ce a fost considerată POSEDATĂ

Chiar şi ziarele engleze au scris despre ea, „Sunday Mail” numind-o „Fata posedată de diavol„. Eleonora a revenit la Viena, unde a început să aibă primele menstruaţii, moment în care fenomenele paranormale au încetat. Conform cercetătorilor, în perioada de manifestare a acelei misterioase forţe s-au produs peste 3.000 de incidente inexplicabile, 844 dintre acestea fiind foarte bine documentate.

Revenită în ţară, Eleonora s-a stabilit în Bucureşti, unde a început să lucreze într-un atelier de croitorie.