UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO 0-0

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO. Momente tensionate înainte de startul partidei UNGARIA ROMANIA.

04 sept. 2015, 18:24
UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO 0-0

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO. Fanii maghiari s-au luat la bătaie cu forțele de ordine în zona propriului fan-zone. Aceștia au aruncat cu torțe, petarde și sticle în reprezentații Jandarmeriei și s-au bătut și între ei.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO. Galeria naționalei Ungariei nu va participa la partida cu România, protestînd față de conducerea federației maghiare.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO. Mai mulţi fani unguri au aruncat cu sticle şi petarde în direcţia forţelor de ordine, în apropierea stadionului Groupama, unde va avea loc meciul UNGARIA ROMANIA, poliţia intervenind cu gaze lacrimogene.

UNGARIA ROMANIA. De altfel, mai multe incidente au avut loc la Budapesta înaintea meciului UNGARIA ROMANIA, programat, vineri, de la ora 21:45. Un poliţist a fost rănit uşor şi 18 persoane au fost puse sub acuzare, în urma incidentelor care au avut loc între grupuri de huligani şi forţe de ordine.

UNGARIA ROMANIA LIVE VIDEO

România întâlneşte, astăzi, la Budapesta, selecţionata Ungariei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franţa.

La această partidă, sunt aşteptaţi circa 1.100 de suporteri români.

România va avea o dublă de foc în grupa F preliminară pentru Euro 2016. „Tricolorii” se deplasează vineri în primul meci în Ungaria, iar luni (7 septembrie) vor juca împotriva Greciei.

Băieții lui Iordănescu sînt lideri în grupa F, cu 14 puncte după 6 meciuri, la o lungime în fața principalei urmăritoare Finlanda. Dacă România va învinge Ungaria se va distanța în clasament și lucrul cel mai important este că-i va lăsa pe vecinii noștri la 6 puncte în spate, ei fiind pe locul 3 în acest moment.

Partida de luni cu Grecia pare ceva mai ușoară, cel puțin din punct de vedere al clasamentului. Formația elenă este ultima, cu doar două puncte și șansele ei la calificare sunt egale cu 0.

clasament

Cîte puncte crezi că va obține România din dubla cu Ungaria și Grecia?