Unghii cu gel potrivite pentru blonde

Părul blond a fost întotdeauna extrem de feminin iar fetele ce au această culoare la păr inspiră puritate și inocență. Din acest motiv, nu ar trebui să existe o discrepanță între culoarea părului și unghii, deoarece tot farmecul unei femei frumoase ar putea fi stricat de o manichiură nepotrivită.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 08:05
Unghii cu gel potrivite pentru blonde

Nu ar fi păcat să o dăm în bară atunci când lucrurile sunt atât de simple? Din acest motiv, ne-am gândit să îți prezentăm câteva modele de unghii cu gel potrivite pentru blonde. Tu ce model ai alege?

Unghiile roz pudrat

Știm cât de bine li se potrivește blondelor culoarea roz, iar rozul pudrat este pe departe cel mai potrivit atunci când vine vorba de unghiile cu gel. Ori de câte ori ai dubii cu privire la alegerea culorii unghiilor atunci când mergi la salon, optează pentru celebrul roz pudrat iar la final vei fi mai mult decât încântată. Această culoare extrem de feminină te va face să te simți mult mai sexy și mult mai sigură pe tine. Fie că optezi pentru o manichiură clasică, într-o singură culoare, sau că vrei ca unghiile tale să fie accesorizate cu tot felul de ștrasuri sau ștampile, această culoare este extrem de potrivită.

Unghiile baby boomer

Această manichiură naturală este una în trend în această perioadă, iar blondelor li se potrivește cel mai bine. Această tehnică este una foarte recentă și a apărut ca update al celebrului french ce se pare că nu mai este la mare căutare în ultimul timp. Această manichiură se potrivește în absolut orice context și poate fi realizată clasic, extrem de simplu, sau foarte sofisticat cu tot felul de detalii deosebite ce vor scoate și mai mult în evidență manichiura.

Unghii a la Dita Von Teese

Aceste unghii au redevenit extrem de populare și de aceea ar fi o alegere potrivită, indiferent de context. Celebrele unghii roșii fac din nou înconjurul lumii și de aceea ar trebui să le încerci și tu, măcar odată. Chiar dacă ești blondă și nu brunetă precum Dita Von Teese, această manichiură ți se potrivește perfect. Totuși, dacă nu preferi unghiile roșii cu gel, poți schimba culoarea și chiar poți accesoriza manichiura clasică.

Unghiile ombre

Nu ai cum să dai niciodată greș cu o manichiură ombre realizată cu niște culori potrivite, de vară. Această manichiură este în ton cu noile tendințe și poate fi realizată în nenumărate feluri, în funcție de propriul plac. Dacă iubești culorile închise, poți alege o manichiură cu nuanțe de gri sau chiar de maro, verde smarald sau albastru, iar dacă ești adepta manichiurilor în nuanțe deschise, rozul, galbenul, bleu sau nuanțele de nude sunt extrem de potrivite pentru tine. Această manichiură te poate scoate din încurcătură atunci când ești în pană de idei. Unghiile tale vor arăta mereu bine și vor fi în tendințe cu acest tip special de manichiură.

Aceste tipuri de unghii cu gel pentru blonde te pot scoate din încurcătură atunci când mergi la salon și nu vrei să ai parte de o manichiură banală, într-o nuanță simplă.