Ungureanu, braţ la braţ cu Oprescu VIDEO

Zâmbete, glume şi bună-dispoziţie. Aşa a decurs prima întâlnire între premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Ungureanu a fost invitat la o dezbatere pe teme de dezvoltare a Capitalei. Primarul a anunţat glumeţ venirea lui Ungureanu cu "şase, vine premierul", iar, la sfârşit, l-a condus pe şeful Guvernului până la maşină, ţinându-l de braţ.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 15:14
Ungureanu, braţ la braţ cu Oprescu VIDEO

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a transmis, miercuri, primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, că poate conta pe sprijinul Guvernului pentru proiectele de dezvoltare a Bucureştiului, arătând că el este un „bucureştean adoptat” care nu vrea să regrete că se află în acest oraş.

Prezent la dezbaterea pe tema „Conceptul Strategic Bucureşti 2035”, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti şi la care au fost prezenţi şi mai mulţi oameni de afaceri români, şeful Guvernului a arătat că problemele locuitorilor Capitalei sunt legate inclusiv de administraţia şi infrastrucură oraşului.

„Încercăm să găsim răspunsuri în fiecare zi, fie că ne îngrămădim în metrou, fie că ne împiedicăm de o groapă în asfalt, că nu reuşim să drăm drumul la apă pentru că nu curge sau ne cade curentul”, a spus Ungureanu, citat de Mediafax.

El a arătat că dialogul dintre Executiv şi comunitatea oamenilor de afaceri români a fost unul „sincopat”, dar a asigurat că actualul Guvern doreşte să aibă un parteneriat atât cu mediul de afaceri, cât şi cu administraţia publică.

„Ştiţi deja drumul, iar aşteptarea mea este să vedem creşterea calităţii vieţii în acest oraş. Din punctul meu de vedere, puteţi conta pe un parteneriat onest şi puternic, pe un dialog serios între Guvern şi domnia voastră, Primăria Generală, şi toţi cei care vă sunt aproape într-o asemenea întreprindere”, i-a spus Ungureanu primarului general, Sorin Oprescu.

După ce şi-a încheiat discursul, premierul a plecat de la dezbatere, fiind condus până la maşină, la braţ, de primarul general, cu care a vorbit familiar mai multe minute.