Ungureanu cere MAI să se implice „total” în organizarea alegerilor

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor să aibă o implicare "totală" în organizarea alegerilor din acest an, arătând că Guvernul îşi pune la bătaie credibilitatea pentru corectitudinea acestora, şi să evite apariţia unor noi probleme de imagine, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 07:54
Ungureanu cere MAI să se implice „total” în organizarea alegerilor

„Ştiţi foarte bine ce se întâmplă anul acesta, nu este un an uşor deloc: alegerile, pentru care Guvernul îşi pune la bătaie credibilitatea. Avem nevoie de alegeri corecte şi organizate în cadrele legii, iar dumneavoastră aici vă veţi implica, fără discuţie, total „, a spus Ungureanu angajaţilor MAI, prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administraţiei şi Internelor de către Gabriel Berca.

El a arătat totodată că şi-ar dori ca ministerul să nu aibă aceleaşi probleme de imagine ca în alţi ani, nominalizând în acest sens atât Poliţia, cât şi Jandarmeria.

„Mă uit în jur şi fac inventarul feţelor pe care nu le cunosc. Cu unii dintre dumneavoastră ne ştim de ani buni şi avem şi experienţa muncii comune. Faptul că vă văd în această dimineaţă la ceremonia schimbului de ştafetă îmi dă un sentiment foarte tonic: pe de-o parte, pentru că întotdeauna am apreciat seriozitatea cu care aţi lucrat şi mai ales sinceritatea de care aţi dat întotdeauna dovadă – unii oameni politici nu au primit-o bine, şi o ştim cu toţii când şi cum – şi pe de altă parte, dăruirea excepţională pe care foarte mulţi dintre angajaţii acestui minister o au în inima lor şi în ceea ce fac, dincolo de problemele fiecărei zi”, a mai spus Ungureanu.

El a arătat că noul ministru Berca este unul onest, foarte direct şi se bucură de întreaga sa încredere, mulţumind în acelaşi timp fostului ministru Igaş pentru activitate.