Ungureanu: Cineva spunea că nu am charismă. Am să încerc să conving românii fără a fi charismatic

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ambiţia sa personală este să fie preşedintele pe care îl va vota Elena Udrea la alegeri şi pe care aceasta "îl va şi respecta", potrivit Agerpres.

14 ian. 2014, 15:06
Ungureanu: Cineva spunea că nu am charismă. Am să încerc să conving românii fără a fi charismatic

„Dacă am o ambiţie personală, ea este să fiu preşedintele pe care îl va vota doamna Elena Udrea şi pe care îl va şi respecta. E o ambiţie personală, pentru că trebuie să conving şi, de vreme ce charisma nu funcţionează, trebuie să funcţioneze logica şi nu în ultimul rând cultura generală politică”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a amintit faptul că a participat săptămâna trecută la o dezbatere a GDS la care a fost prezentă şi Elena Udrea, dezbatere la care cineva a spus despre Ungureanu că nu are charismă.

„La dezbaterea Grupului pentru Dialog Social cineva spunea că nu am charismă. Voi fi un candidat (pentru prezidenţiale – n.r.) fără charismă! Am să încerc să conving românii fără charismă, dar cu idei, principii şi cu speranţa că se poate mai bine. Îi lăsăm pe români să aleagă: charismă şi vid sau fără charismă şi rezultat”, a arătat Mihai Răzvan Ungureanu.

Ungureanu a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat cum comentează faptul că Elena Udrea a declarat marţi că multe se vor schimba după europarlamentare şi că s-ar putea schimba chiar şi candidaţii la Preşedinţie.

„E cam ca la karaoke. E aceeaşi melodie cântată uneori mai bine, alteori mai slab. Constat, cu simpatie pentru comentatorii noştri, că le cam stăm în gât unora în momentul în care construieşti un nou proiect, un partid încurci planuri, noi ne vedem de treburile noastre”, a adăugat Ungureanu.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea spunând că „se vorbeşte” despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia.

VEZI SI:

Udrea: Candidaturile la Preşedinţie se vor seta după euroalegeri. Se vorbeşte de candidatura lui Boc