Ungureanu îl invită pe Franks la o „întâlnire de lucru”. Şeful FMI vine săptămâna viitoare

Premierul Ungureanu i-a invitat pe şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, să vină la Bucureşti, pentru o "întâlnire de lucru" pe teme economice actuale, care nu va viza şi scrisoarea de intenţie.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 17:36
Ungureanu îl invită pe Franks la o „întâlnire de lucru”. Şeful FMI vine săptămâna viitoare

„Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu a lansat şefului misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorului pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, invitaţia de a participa, la Bucureşti, în intervalul 21-22 februarie, la o întâlnire de lucru pe teme economice de actualitate. Scrisoarea de intenţie nu se va afla pe agenda de discuţie”, informează Guvernul.

Scrisoarea de intenţie a fost convenită de FMI şi CE cu fostul premier Emil Boc, cu o zi înainte ca acesta să demisioneze din postul de prim-ministru, iar Ungureanu să preia conducerea Guvernului.

Vizita lui Franks la Bucureşti a fost confirmată. Şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional, Jeffrey Franks, va efectua o vizită în România săptămâna viitoare pentru a se întâlni cu noul premier, Mihai-Răzvan Ungureanu , a declarat joi, pentru AGERPRES, Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI.