Ungureanu: Interesul nostru nu e guvernarea, ci consolidarea structurilor noului PNL

Vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu este interesată să intre la guvernare, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
30 nov. 2014, 15:16
Ungureanu: Interesul nostru nu e guvernarea, ci consolidarea structurilor noului PNL

Ungureanu a afirmat duminică, la o conferinţă de presă, că liberalii nu sunt dispuşi la o „schimbare mecanică a majorităţilor parlamentare”, deoarece nu au „capacitatea de compromis” pentru a accede la guvernare.

Interesul nostru accentuat este de consolidare a structurilor interne şi centrale ale noului Partid Naţional Liberal, pe seama aplicării integrale a statutului, inclusiv a criteriilor de natură etică. Este o activitate de parcurs, nu neapărat uşoară, care necesită colaborare pe toate etajele partidului. Ne pregătim pentru alegerile din 2016. Sper ca undeva la începutul anului viitor să putem prezenta nume de candidaţilor la Primărie, Consiliu Local, Consiliu Judeţean, astfel încât cetăţenii să ştie din timp pe cine urmează să voteze din partea PNL. În partea a doua a anului 2015 vreau să prezentăm lista candidaţilor la alegerile parlamentare. Cred că nu e doar corect, ci şi necesar”, a declarat Ungureanu.

Citeşte şi Vasile Blaga: Nu vom face majoritate parlamentară cu traseişti din alte partide