Ungureanu participă la Odorheiu Secuiesc, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns, sâmbătă, în jurul orei 10.00, cu un elicopter, la Odorheiu Secuiesc, unde se desfăşoară reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, el fiind întâmpinat de prefectul judeţului Harghita, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 07:51
Ungureanu participă la Odorheiu Secuiesc, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor

Elicopterul în care se afla premierul a aterizat pe stadionul din Odorheiu Secuiesc, unde a fost aşteptat de prefectul judeţului Harghita, Lanyi Laszlo Zsolt.

Premierul a venit însoţit de ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

Mihai Răzvan Ungureanu a mers apoi la hotelul Septimia din Odorheiu Secuiesc, unde participă la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.

Printre cei prezenţi la reuniune se numără ministrul Culturii, Kelemen Hunor, fostul ministrul de Interne Traian Igaş, secretarul general al Guvernului Dezsi Attila, secretarul de stat Mihai Capră, precum şi 42 de prefecţi şi subprefecţi din ţară.

La întâlnirea care se desfăşoară cu uşile închise se vor aborda teme precum legislaţia în domeniul administraţiei publice, organizarea alegerilor locale, atragerea de fonduri europene şi modernizarea administraţiei publice.

În jurul orei 12.00, premierul va susţine o conferinţă de presă, după care va pleca la Praid, unde va face o vizită la salină.

În interiorul salinei, directorul Seprodi Zoltan îi va prezenta premierului un program de modernizare şi de extindere a galeriilor în scop turistic.