Ungureanu schimbă programul de lucru la stat. Vinerea nu mai este zi scurtă

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu schimbă programul bugetarilor. Cei care lucrează în instituţiile publice centrale sunt obligaţi să vină la serviciu, de luni până vineri, de la ora 8.00 la 16.00. Ungureanu taie astfel ziua scurtă de vineri, transformând-o într-o zi normală de lucru.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 12:28
Ungureanu schimbă programul de lucru la stat. Vinerea nu mai este zi scurtă

„Am unificat programele de lucru în toate instituţiile administraţiei centrale. Dacă, într-adevăr ceva contează, este ca timpul legal de lucru, de la 8.00 la 16.00, să fie folosit cât mai bine”, a declarat miercuri premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Secretariatul General al Guvernului a transmis instituţiilor din administraţia publică centrală decizia primului ministru privind instituirea programului de lucru care se va desfăşura începând, cu data de 15 februarie a.c., între orele 08:00 – 16:00.

Încă de sâmbătă, secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila, anunţa că programul de lucru al ministerelor, al prefecturilor şi al instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, începând de luni, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00, la solicitarea premierului.