Unii chiar nu știu să piardă! Cum s-au răzbunat fotbaliștii de la LPS Vaslui, după ce au avut parte de o înfrângere usturătoare

Românii adoră fotbalul și de aceea nu este de mirare faptul că majoritatea copiilor și în special a băieților practică acest sport care are menirea, printre altele, să îi disciplineze. Numai că sunt și fotbaliști care nu știu să piardă așa cum este cazul celor de la LPS Vaslui. â

31 oct. 2023, 10:06
Unii chiar nu știu să piardă! Cum s-au răzbunat fotbaliștii de la LPS Vaslui, după ce au avut parte de o înfrângere usturătoare
Unii chiar nu știu să piardă!

Unii chiar nu știu să piardă! După ce au avut parte de o înfrângere usturătoare în urma unui meci cu cei de la LPS Suceava, vasluienii au decis să le dea o lecție rivalilor lor pe care să nu o uite prea curând. După terminarea meciului trei jucători din echipa celor învinși au intrat în vestiar și au furat telefoanele mobile, hainele și papucii rivalilor lor.

Citește și Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. „Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”

Unii chiar nu știu să piardă!

Ura vasluienilor pe suceveni a pornit încă de pe terenul de fotbal, atunci când ambele echipe au fost înfrânte cu același scor: 6-1.

În încercarea de a se răzbuna pe rivalii lor, trei elevi de clasa XI-a, împreună cu un prieten au intrat în vestiarul sucevenilor de unde au sustras mai multe bunuri personale, ulterior s-au făcut nevăzuți.

„Cei trei elevi au fost schimbați, pe parcursul meciului si, posibil din cauza rezultatului, au plecat la vestiare. Însă, în loc să-și vadă de-ale lor, au intrat în vestiarul celor de la Suceava, de unde au sustras mai multe bunuri.

La finalul meciului, sucevenii au descoperit lipsa bunurilor si a fost sesizată politia”, au transmis organizatorii Campionatului Național de Fotbal, Under 17 si Under 19.

La scurt timp după ce a fost sesizată dispariția bunurilor, liderii celor două cluburi au vizionat imaginile de pe camere de supraveghere și în acest fel au aflat cine sunt hoții.

Ulterior, hoții de ocazie au fost sunați de liderul clubului vasluian care i-a somat să revină la club și să restituie bunurile rivalilor lor.

„Au recunoscut comiterea faptei, au spus că le pare rău și că au vrut să se răzbune. Din câte am înțeles, cei patru au reușit să intre în vestiarul echipei adverse pentru că acesta nu este asigurat. Mai precis, cele două vestiare au baia comună si accesul în vestiare se face pe o ușă din baie. Păcat că se întâmplă așa ceva la Vaslui și că disputele acestea nu se rezolvă pe terenul de joc. Poate că și cei implicați își vor învăța lecția, mai ales că nu a mai fost depusă nicio plângere împotriva lor. Rămâne de văzut ce măsuri vor lua cei din conducerea LPS”, au transmis reprezentanții clubului din Vaslui.

Citește și Balonul de Aur 2023, câştigat de Messi: Erling Haaland – cel mai bun atacant, Manchester City – cel mai bun club