Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. „Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că şi-a retras plângerea penală împotriva lui Florin Talpan, în care îl acuzase pe juristul de la CSA Steaua de înşelăciune.

31 oct. 2023, 09:03
Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. „Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”
Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. "Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?"

Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. Juristul CAS Steaua a câștigat un proces de calomnie intentat lui Gigi Becali, iar Curtea de Apel l-a condamnat pe inculpat la plata a 30.000 de euro. Florin Talpan l-a executat pe Gigi Becali pentru suma respectivă, dar ulterior, patronul lui FCSB a mers la ICCJ, care a redus dauna la doar 5.000 de euro. La scurt timp, Florin Talpan l-a executat din nou pe Gigi Becali, prin executor judecătoresc, deși, de fapt, el era cel care trebuia să-i returneze 25.000 de euro latifundiarului din Pipera!

Citeşte şi: Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”

Gigi Becali a depus plângere penală împotriva acestuia, acuzândul de înșelăciune, dar între timp s-a răzgândit. „Referitor la Florin Talpan, am dat telefon la avocat şi mi-am retras plângerea penală. Mi-am zis la cât greşesc eu, Dumnezeu mă iartă de atâta timp, de zeci de ani şi tot greşesc. A greşit şi Florin Talpan, eu de ce să nu-l iert? Zice şi Sfântul Apostol Pavel: „Cel ce-ţi ia haina nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa”. Şi am auzit asta. Banii o să îi cer, probabil îi iau într-un an. Dar nu mai fac plângere penală. A greşit omul. Sau poate e bolnav. Are ceva la căpăţână. Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”, a spus Gigi Becali,pentru Fanatik.

Citeşte şi: Dan Şucu şi Gigi Becali, tun financiar de proporţii! Duşmani la fotbal, parteneri în afaceri: „Dacă vinde ce are ia peste un miliard de euro!”

„E înșelăciune asta. I-am făcut plângere la parchetul militar. Acum scăpăm definitiv de el. O chestiune din asta nu poate să facă un om întreg la minte. Pentru mine nu contează 5000, dar ca gest. Cum să lași un om, jurist, la MApN, care face așa ceva. Înseamnă că trebuie să ne retragem ca țară, dacă avem un jurist din ăsta. E plângere penală și în mod normal trebuie să îl condamne. E plângere penală. Eu l-am iertat de acum, dar vreau să scap de el. Nu se poate în instituțiile statului român să existe un asemenea om”, spunea, acum o săptămână, Gigi Becali.