Unilever a câștigat Silver şi Bronze la Romanian Effie Awards 2014

Unilever a câștigat Silver şi Bronze la Romanian Effie Awards 2014 pentru campaniile DERO si Coccolino, dezvoltate impreuna cu MINDSHARE.

RomaniaTV.net
18 iun. 2014, 15:15
Unilever a câștigat Silver şi Bronze la Romanian Effie Awards 2014

Luni seara, la Gala Effie 2014, Coccolino a obtinut Silver la categoria ‘Single Media Company Activation’ pentru campania de sponsorizare a serialului Suleyman Magnificul. DERO a fost premiat cu Bronze pentru campania ‘1 Decembrie – Bratara ne uneste’.

Unilever a castigat luni patru premii Effie, cu DERO, Coccolino, Delikat si MAGNUM, fiind cel mai premiat advertiser la aceasta editie.

MINDSHARE a fost cea mai premiata agentie de media la Effie 2014, avand doua campanii inscrise castigatoare.

DERO, campania ‘1 Decembrie – Bratara ne uneste”

DERO, un brand icon romanesc, care de peste 40 de ani poarta o farama de Romania in numele sau, a sustinut in aceasta campanie reinvierea vetrelor mestesugaresti adevarate, unde se pastreaza proaspete cele mai autentice traditii.

Cu ocazia implinirii a 95 de ani de la Marea Unire, DERO a pus deoparte cu drag in pachetele speciale de 9.5kg o brăţară tricoloră, lucrată de mână într-o comunitate dintr-un sat de la Dunăre. A fost modul lui DERO de a ura romanilor ‘La multi ani cu prospetime’ cu ocazia zilei de 1 Decembrie, atunci cand proiectul a fost lansat.

Campania a avut ca scop incurajarea romanilor in a isi retrezi si exprima mandria nationala, prin purtarea bratarii tricolore ca semn de sustinere a valorilor noastre stravechi.

 

Coccolino, campania de sponsorizare a serialului Suleyman

Obiectivul a fost integrarea, si nu plasarea brandului in serial, in contextul unor scene cu interioare si costume bogate in texturi ample. Cu un buget redus de comunicare, campania a generat reactii in social media si a atras simpatie catre brand.

Echipa Unilever SCE: Iulia Floricica – SBM Laundry USCE , Oana Sbarlea – JBM Fabric Cleaning USCE, Adelina Marinescu – Laundry USCE Intern, Andra Sima – JBM Fabric Conditioners USCE, Anca Nicoara – JBM Fabric Conditioners USCE.

Echipa MINDSHARE: Lavinia Goia – Account Director, Clara Berindean – Group Account Director, Maria Bucur – Account Director, Andreea Irinca – Media Strategist, Oana Petroff – CEO.